Retro speelgoed

Item 1-24 van 27 in totaal item(s)

Retro speelgoed

Vintage speelgoed, retro speelgoed, ouderwets speelgoed, het is maar net hoe je het noemt, maar het blijft enorm populair. Van klassieke retro speelgoed auto’s, tot typisch Amerikaanse gebouwen, racewagens, puzzels en het altijd populaire vintage Fisher Price speelgoed, zoals de kwebbeltelefoon. Retro speelgoed is hip en duurzaam, met de kenmerken van vroeger.

Vintage speelgoed voor jong en oud

Met ons vintage speelgoed laat je je kleintje met nieuw speelgoed oude tijden herbeleven. Voor jou al ouder leuk om te zien en herkenbaar, maar voor jouw kleintje ook erg leuk en leerzaam om mee te spelen. Zo laat het vintage speelgoed ruimte over aan verbeelding en wordt de fantasie en creativiteit gestimuleerd. Met veel van het oud speelgoed van vroeger, wordt nu nog steeds gespeeld. Door de eenvoudige vormen en het simpele, maar opvallende kleurgebruik valt het vintage speelgoed nog altijd in de smaak.

Retro speelgoed auto

Spelen is voor de meeste kinderen zo belangrijk dat het bijna niet uitmaakt met wat voor speelgoed ze spelen, met hun creativiteit kunnen ze overal mee spelen. Het oorspronkelijke ontwerp van het speelgoed doet er niet altijd toe, in de beleving van jouw kleintje kan het speelgoed alles zijn. Van vroeger uit is dit altijd al zo geweest en dit geldt nog steeds voor ons retro speelgoed en ons andere speelgoed op onze site. Met de retro speelgoed auto kan er uren over de vloer gekropen worden, maar in de verbeelding van je kindje zou hij ook kunnen vliegen.

Ouderwets speelgoed

Het retro trekspeelgoed blijft het ook altijd goed doen. Denk hierbij aan de Fisher Price kwebbeltelefoon of Snoopy de hond die je met flapperende oren achter je aan kan laten rollen. Al het retro speelgoed is terug met duurzame materialen van nu. Het ouderwetse speelgoed is zo in een nieuw jasje gestoken dat het soms zelfs als erfstuk kan worden beschouwd zoals de houten retro speelgoed auto’s van Candylab Toys. Bestel het ouderwetse speelgoed snel online. Wil je liever het ouderwetse speelgoed nog een keer in het echt bekijken voor je het gaat aanschaffen? Kom langs in onze winkel in Utrecht!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst