Quut

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Beach, baby!

Zon, zee en strand: wie wordt daar nou niet blij van? Maak een dagje strand of zwembad compleet met strandspeelgoed van het Belgische merk Quut! Met het speelgoed van Quut (spreek uit als ‘cute’) zorg je gegarandeerd voor een geslaagd dagje uit. Kijk rond in onze webshop en laat je inspireren door al het fijne en mooie speelgoed van Quut!

Save the turtles

De ontwerpers van Quut merkten dat het strandspeelgoed dat hun eigen kinderen gebruikten, snel stuk gingen. De emmertjes, schepjes en harkjes haalden vaak het einde van de dag niet. Daar moest verandering in komen! Quut werd in het leven geroepen. Het strandspeelgoed van Quut is niet alleen mooi en multifunctioneel, maar ook heel erg stevig en gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Geen lekke emmertjes, gebroken schepjes en kapotte harkjes dus. Met het duurzame strandspeelgoed ben je verzekerd van speelgoed dat jaar in, jaar uit gebruikt kan worden. Omdat je niet ieder jaar nieuw strandspeelgoed hoeft te kopen, draag je ook een steentje bij aan goed te zorgen voor de planeet. Is je kind klaar met het speelgoed? Het speelgoed van Quut is gemakkelijk te recyclen!

Multifunctioneel

Kinderen hebben een grote fantasie en denken vaak in mogelijkheden. Stimuleer de creativiteit van kinderen met het multifunctionele speelgoed van Quut! Met multifunctioneel strandspeelgoed is echt alles mogelijk: graven, bouwen, spelletjes spelen… You name it! Met multifunctioneel speelgoed prikkel je de fantasie van kinderen doordat kinderen uitgedaagd worden om te ontdekken wat je allemaal kunt doen met het speelgoed.

Better safe than sorry

Niets is zo kostbaar als je kind en dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom verkopen wij speelgoed dat helemaal veilig is en voldoet aan Europese richtlijnen. Het speelgoed van Quut is daarom niet alleen stevig en multifunctioneel, maar ook nog eens veilig! Het speelgoed van Quut is namelijk gemaakt van BPA- en ftalaten vrij kunststof. Omdat het speelgoed van Quut geen schadelijke stoffen bevat, is het veilig om in je mond te stoppen, in de brandende zon te laten liggen en om zorgeloos mee te spelen. Zo kunnen zowel ouders als kinderen optimaal genieten van een dagje strand of zwembad!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst