Knuffels

Item 1-24 van 44 in totaal item(s)

Free hugs!

Een knuffel is altijd een goed idee. Knuffels bieden troost, plezier en veiligheid. Daarom is een knuffel een ideaal cadeau om te geven! Of je nou 2, 12 of 42 jaar oud bent, je bent nooit te oud om met een knuffel te gaan slapen. Een avocado, beer of octopus? Bij Little Wannahaves zijn de opties eindeloos! Zien we je in de winkel om kennis te maken met jouw nieuwe partner in crime? Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8 en wij helpen je met liefde verder. Tot snel!

Een wereld aan fantasie

Het populairste merk dat wij verkopen, is het merk Jellycat. Jellycat staat bekend om haar originele, grappige en speelse knuffels. Een bloemkool, octopus of theepot? Je kunt het zo gek niet bedenken en Jellycat heeft er een knuffel van ontworpen! De knuffels van Jellycat zijn van goede kwaliteit en gaan erg lang mee. Dus ben jij op zoek naar een origineel cadeau dat gegarandeerd een glimlach op het gezicht van iedere knuffel lover tovert? Dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres!

Utereg me stadsie

Utrecht: de stad van de Dom, grachten en kunst. Utrecht is ook de geboorteplaats van de wereldberoemde Nijntje. Hoe leuk is het om een verre vriend, collega of schoonbroer een kraamcadeau met een Utrechts tintje te geven? Bij Little Wannahaves verkopen we knuffels van de Utrechtse Nijntje en haar vriendjes. Deze knuffels zijn leuk ter decoratie van de kinderkamer, maar ze zijn door de zachte stof ook heerlijk om mee te knuffelen!

Passend bij ieder interieur

Het hebben van een gezin is al druk genoeg en daarom begrijpen wij het als je de rust in huis wilt bewaren. De knuffels die wij verkopen, bestaan vaak uit natuurlijke kleuren. Op die manier kun jij je interieur rustig houden. Hoe fijn is dat? Zo kom jij thuis in een rustig huis. Heb je al rondgekeken bij de knuffels van het Deense merk Fabelab? Deze knuffels hebben natuurlijke, rustige kleuren en zijn gemaakt van duurzame materialen. Dat is niet alleen leuk voor uw kind, maar ook voor onze planeet!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst