Speenkoord

Item 1-5 van 5 in totaal item(s)

Speenkoord Mushie met leuk design

Het Mushie speenkoord heeft een erg leuk ontwerp. De gekleurde kralen zorgen dat de speenketting naast praktisch, ook een hele leuke accessoire is. De zachte natuurlijke kleuren zijn makkelijk te combineren op verschillende kleuren kleding. De fopspenen van Bibs passen met hun bijpassende kleurtinten ook perfect bij het speenkoord van Mushie.  

Praktisch Mushie speenkoord met kralen

Als je baby gewend is aan een speen is het belangrijk dat deze dan ook altijd binnen handbereik is. Een speenkoord is daar een ideale oplossing voor. Het Mushie speenkoord bestaat uit een koord met kralen. Aan het uiteinde van het koord kun je het speentje vastmaken aan een lus. Met een klipje aan het begin van het koord maak je het speenkoord vast op het jasje, truitje of aan de rand van de broek, aan de wandelwagen of het autostoeltje. Als het speentje dan uit de mond van je kindje valt, valt het nooit ver weg. Vooral buiten wil je voorkomen dat de speen op de grond valt vanuit de kinderwagen of bijvoorbeeld het fietsstoeltje. Ook in de auto komt het speenkoord goed van pas om te voorkomen dat de speen ver onder de autostoel rolt waar je dan niet meer bij kunt tijdens het rijden. 

Veilige speenketting

De Mushie speenkoorden zijn getest volgens de Europese richtlijnen. Ze voldoen daarmee aan belangrijke normen zoals een lengte van niet langer dan 22 cm, er zijn geen gevaarlijke stoffen (BPA bijvoorbeeld) in de materialen verwerkt en er kunnen geen onderdelen loskomen van de ketting. Vanwege deze Europese richtlijnen is het goed om op te letten dat je een echte Mushie speenketting koopt, en geen merkloze namaak speenketting.

Naast dat het Mushie speenkoord goedgekeurd is volgens de richtlijnen, zijn er ook aandachtspunten om zelf op te letten. Zo wordt het afgeraden een speenketting te gebruiken wanneer je kindje in bed ligt of bijvoorbeeld in slaap valt in de box. Omdat ze hier kunnen gaan draaien kan het koord voor gevaar zorgen.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst