Playforever


Playforever staat voor de mooiste speelgoedauto’s voor kinderen van nu. Mooi om naar te kijken en om mee te spelen. Tijdloos, prachtige afwerking en gemaakt om lang mee te gaan, oftewel om voor altijd mee te spelen.

 

Playforever: het verhaal

Toen ontwerper Julian Meagher nog maar 11 jaar oud was was zijn fascinatie voor supercars al enorm. De mooie vormen, glimmende auto’s zorgden voor een liefde voor schoonheid en magie van klassieke auto’s en een levenslange ambitie om een verzameling van erfspeelgoed te hebben was geboren. Julian wil met Playforever dus erfgoedspeelgoed creëren, die komende generaties meegaan, zal bekoren en boeien. De collectie is vooral gebaseerd op racewagens en racevliegtuigen uit de jaren ’20 en het klassieke New York uit de jaren ’60.

 

Playforever speelgoed

Het speelgoed van Playforever is ontzettend mooi afgewerkt. Mooie producten worden uit de beste materialen geboren, zo vindt Playforever. Ze gebruiken kindvriendelijke, zacht rubberen wielen en een duurzame, Uv-bestendige lakafwerking. Ze sluiten geen concessies op detail of kwaliteit en al het speelgoed wordt getest op veiligheid volgens de hoogste internationale normen. Zo gaat het speelgoed van Playforever een leven lang mee.

 

Playforever Leadbelly

Een van de meest bekende en populairste modellen uit de Playforever speelgoed-collectie is de Leadbelly. De Leadbelly is meteen te herkennen en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Alle Playforever Leadbelly’s worden van hoogwaardige kunststof gemaakt, met hoogglans UV-coating en met de hand gepolijst. De Playforever Leadbelly auto’s zijn geschikt voor kinderen vanaf 3+. Twijfel je over welke auto uit de Playforever collectie jij het liefst wilt kopen? Kom dan langs in onze winkel in Utrecht en bekijk het Playforever speelgoed in het echt.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst