Speelgoed

Item 1-24 van 305 in totaal item(s)

Kinderspeelgoed bij Little Wannahaves

Hip, creatief, duurzaam en educatief kinderspeelgoed vind je bij Little Wannahaves. Van bad- en strandspeelgoed tot knuffels, van hout tot knutselen, ons assortiment bevat het allemaal en altijd binnen twee werkdagen verzonden. Met zo’n assortiment vind je altijd wel iets voor je kleine of een leuk cadeautje.

Speelgoed voor jong en oud

Een groot deel van ons kinderspeelgoed is al te gebruiken vanaf een paar maanden oud. Zo bieden we bad- en strandspeelgoed aan en bekijk onze babyspullen eens voor (bijt)speelgoed. Laat je kinderen hun fantasie en creativiteit uiten met ons houten speelgoed, zoals de auto’s maar ook de donutwagen en houten dieren. Wij staan voor kinderspeelgoed van goede kwaliteit, die lang meegaan en op een verantwoorde manier worden gemaakt. De ideale combinatie om je kind op spelende wijze de wereld te laten ontdekken.

Waar moet je op letten bij het kopen van kinderspeelgoed?

Bij het kopen van kinderspeelgoed is het belangrijk om te letten of het speelgoed bedoeld is voor de jarige of een andere gelukkige. Je geeft een peuter ander speelgoed dan een kleuter. Let er bijvoorbeeld op of dat onderdelen niet ingeslikt kunnen worden en het materiaal waarvan het speelgoed is gemaakt. Zo kan speelgoed van hard materiaal je vloer beschadigen, maar ook het kindje pijn doen. Bedenk goed voor wie je het koopt, houdt hij of zij van buiten spelen of van dieren? Een grote hit blijft ook altijd de blokkenset van hout. 

Spelen is goed voor de ontwikkeling

Voor de ontwikkeling van de kinderen is spelen erg goed. Zo ontwikkelen ze hun fantasie, creativiteit en motoriek. De meeste kinderen zullen dus ook met bijna alles in hun omgeving spelen. Het oorspronkelijke voorwerp doet er niet toe, in de beleving van het kind kan het in een spel en hun fantasie compleet iets anders zijn. Zo hebben wij speelgoed voor kinderen waar ze lekker mee kunnen spelen, maar ook zichzelf mee kunnen ontwikkelen.

Blokkenset hout

Met een houten blokkenset kunnen kinderen zich ook uren vermaken. We bieden verschillende soorten houten blokkensetten aan, zodat de kinderen op spelende wijs vormen en kleuren kunnen ontdekken. Daarnaast leren ze te stapelen en kunnen ze door middel van een blokkenset leren tellen. Het voordeel van een houten blokkenset is dat deze lang mooi blijft en niet snel stukgaat. Ook is het een stuk beter voor het milieu. Zo hebben we de originele blokkenset van hout, maar ook in de vorm van een huisje of de vier elementen. Populair is ook de regenboog van Grimm’s.

Neem een kijkje in ons ruime assortiment kinderspeelgoed. Heb je nog vragen neem dan contact met ons op. We hebben ook een fysieke winkel in Utrecht, waar we je ook graag te woord staan. 

Filteren op
Categorieën
Merk
Prijs
Leeftijd
more... less
Inhoud
more... less
Geschikt voor
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst