Domlampen

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Utereg m’n stadsie

Wij Utrechters zijn er ultra trots op: de Domtoren! Als je aan Utrecht denkt, denken de meeste mensen aan de door ons zo geliefde kerktoren. Met haar 112,32 meter is de Domtoren de hoogste kerktoren van heel Nederland en dat maakt dat de Domtoren één van de symbolen voor de stad Utrecht is. Ben je op zoek naar een cadeau met een Utrechts tintje? Dan is een Domlamp echt iets voor jou. Kijk eens rond in onze webshop of kom langs in de winkel. Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Tot snel!

Voor en door Utrechters

De Domlampen zijn gemaakt door Studio Joost Gijzel. Studio Joost Gijzel is, hoe kan het ook anders, gevestigd in hartje Utrecht. De ontwerpen van Studio Joost Gijzel zijn geïnspireerd op de urban lifestyle. Of je nu op zoek bent naar sieraden, speelgoed of interieur in Utrecht thema: Studio Joost Gijzel heeft het allemaal! Wij als Utrechters in hart en nieren zijn daarom helemaal fan van de producten die Studio Joost Gijzel ontwerpt. De Domlampen van Studio Joost Gijzel worden ontworpen en gemaakt in Utrecht, mooie wordt het niet!

We ♥ moeder aarde

Little Wannahaves vindt het belangrijk dat we goed zorgen voor de planeet waarop we leven. Daarom werken wij met merken die erop letten dat ze een steentje bijdragen aan het verminderen van de CO2-uitstoot, zo ook Studio Joost Gijzel. De Domlampen van Studio Joost Gijzel zijn geprint met een 3D printer. Omdat de Domlampen gemaakt zijn in Utrecht, bespaar je een hoop CO2-uitstoot omdat de lampen niet vervoerd hoeven worden vanuit een ander land. Ook zijn de Domlampen geprint met bioplastic. Win-win dus!

Lichtpuntje in de duisternis

Een Domlamp is leuk voor jong en oud. Of je nou op zoek bent naar een lamp voor in de babykamer of een mooie aanvulling voor in de woonkamer: met een Domlamp van Studio Joost Gijzel slaag je gegarandeerd! De lampjes kunnen zowel met USB als met zonlicht worden opgeladen. Afhankelijk van op welke stand je de lamp zet, kan de lamp tot wel 100 uur branden!

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst