Houten puzzels

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

Houten puzzels

Ontdek het grote aanbod houten puzzels bij Little Wannahaves! Van houten puzzels met dieren tot houten spellen zoals het stapelen van stokjes op een giraffe… De opties zijn eindeloos! Een puzzel is leuk om te maken tijdens een stormachtige herfstdag of in het park. Kortom, een ideaal cadeau! Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren of kom langs in onze winkel. Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Wij helpen je daar met liefde verder!

Stimuleer de ontwikkeling

Met de houten puzzels en spellen leert je kleintje zijn behendigheid te ontwikkelen, inzicht te creëren met ons sorteerbord of gewoonweg lekker spelen met de stapeltorens en de welbekende Grimm’s regenboog. Grimm’s staat bekend om haar antroposofische speelgoed. Dat betekent dat de creativiteit van je kind gestimuleerd wordt. Bouwen, tellen, vormen herkennen, spelen… De opties zijn eindeloos!

Goed voor de planeet

Houten puzzels gaan lang mee, kunnen tegen een stootje en zijn recyclebaar. Zo heb je op een verantwoorde manier leuk speelgoed voor je kleintje. Je kindje kan experimenteren met de valkracht van houten speelgoed, erop bijten of ermee gooien zonder dat de houten puzzels snel kapot gaan. Doordat de houten puzzels van zo'n goede kwaliteit zijn, gaan de puzzels lekker lang mee. Dat is fijn voor de planeet, want zo hoeven er minder schadelijke stoffen te worden uitgestoten voor het produceren van nieuw speelgoed. Ook is het fijn voor je eigen portemonnee.

Aan het einde van de regenboog…

De houten regenbogen van het merk Grimm’s zijn niet meer weg te denken uit het beeld van iedere ouder die sociale media gebruikt. Dat begrijpen wij erg goed. De houten regenbogen van Grimm’s zien er niet alleen prachtig uit, maar ze stimuleren ook de ontwikkeling van kinderen! De regenbogen kan je stapelen, bruggen bouwen, leren tellen, kunst mee maken… De opties zijn echt eindeloos!

Twee vliegen in één klap

Iedereen kent ze wel: de klassieke puzzels die bestaan uit vier of meerdere blokken. Dat maakt een blokpuzzel multifunctioneel: je kunt ermee bouwen en figuurtjes mee maken! Wordt jouw kind blij van voertuigen, boerderijdieren of kastelen? Bij Little Wannahaves ben je aan het juiste adres!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst