Offbeat Milestone Cards


Cheers!

Er komt een hoop kijken bij ouder worden. De eerste paar maanden ontwikkelen kinderen zich razendsnel; van het eerste lachje tot de eerste stapjes… Om alle mijlpalen die kinderen behalen kinderen te vieren, is het begrip ‘milestone cards’ in het leven geroepen. Met milestone cards sta je bewust bij de eerste tandjes die doorkomen, de eerste woordjes of het eerste staartje dat je kunt maken. Milestone Cards zijn een perfect kraamcadeau dat leuk is om te geven én om te krijgen! Met het merk Offbeat Milestone Cards geef je een cadeau dat gegarandeerd zorgt voor een lach op het gezicht van iedere kersverse ouder (in ieder geval bij het geven…).

Vier het echte leven

Ben je op zoek naar milestone cards die minder rozengeur en maneschijn zijn? Dan zijn Offbeat Milestone Cards echt iets voor jou! Met Offbeat Milestone Cards vier je het echte leven en dus ook de dingen die minder leuk zijn aan het ouderschap. Denk aan de eerste mental breakdown van je kind meemaken, ondergeplast worden of de hele nacht wakker zijn omdat je kind maar niet in slaap komt… De Offbeat Milestone Cards zijn perfect als je op zoek bent naar een kraamcadeau met een knipoog naar de minder fijne dingen die bij ouderschap komen kijken. Kies je bij het afrekenen voor ‘gift’? Dan pakken wij de Offbeat Milestone Cards met liefde voor je in!

Utereg me stadsie

De Offbeat Milestone Cards zijn gemaakt en ontworpen in een van de gezelligste steden van Nederland: Utrecht! Omdat de kaarten zijn ontworpen in Utrecht, ben je ervan verzekerd dat de Offbeat Milestone Cards zijn gemaakt onder verantwoorde en fijne werkomstandigheden. Ook ondersteun je met de Offbeat Milestone Cards de kleine merken en bespaar je de uitstoot van CO2. De reden daarvoor is dat de Offbeat Milestone Cards niet vanuit een ander land geïmporteerd hoeven te worden. Wil je de kaarten in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel! Ook onze winkel vind je in Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8. In de winkel kan je in alle rust de 13 grappige Offbeat Milestone Cards bekijken!

Product toegevoegd aan verlanglijst