Green Toys

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Green Toys staat voor een betere wereld. Al het speelgoed van Green Toys is van duurzame kwaliteit en wordt alleen gemaakt van gerecyclede plastic melkflessen en ander milieuvriendelijke materialen. Populair is het Green Toys servies en de Green Toys tractor.

 

Green Toys

Green Toys is een Amerikaans merk en maakt alleen speelgoed van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen. Op deze manier besparen ze energie en verminderen ze de uitstoot van broeikasgassen. Al het Green Toys speelgoed is gemaakt van high-density polyethyleen (HDPE). Dit wordt gezien als een van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Het speelgoed is ontwikkeld zonder BPA, PVC, ftalaten of uitwendige coatings. De verpakking wordt gemaakt van alleen maar gerecyclede en recyclebare materialen en is bedrukt met soja-inkt.

 

Green Toys servies

Green Toys servies is erg populair onder de kinderen. Wij hebben een leuke 17-delige thee set gemaakt van gerecyclede melkflessen. Zo is het thee-feestje compleet! De set bestaat uit een theepot, theekopjes, lepeltjes, een suikerpot en een melkkan. Deze thee set van Green Toys kan wel tegen een stootje en is goed voor jaren speelplezier. En is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

 

Green Toys tractor

Ook de tractor van Green Toys is enorm populair. Deze is stoer en kan ook goed tegen een stootje. Het is ook een gave blikvanger op de kinderkamer. Kinderen kunnen al vanaf 1 jaar en ouder met de Green Toys tractor spelen. Met de aanhanger achter de Green Toys tractor kan je kleintje zijn fantasie de loop laten gaan en verschillende dingen vervoeren met de tractor.

 

Green Toys speelgoed

Green Toys heeft ook een ruim assortiment speelgoed speciaal voor in bad of voor op het strand. Zo zijn er verschillende boten en ander speelgoed wat in, op of onder water kan. Zo wordt in bad gaan helemaal een feestje. Green Toys speelgoed is ook leuk om cadeau te geven, want doordat alles van recyclebare materialen is gemaakt, zit de doos niet dichtgeplakt met plastic en kan je kindje de doos zelf makkelijk uitpakken en meteen met het speelgoed gaan spelen. Bekijk ons Green Toys speelgoed online of kom langs in onze winkel in Utrecht.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst