Wee Gallery


Wee Gallery

Baby kleedjes, speelgoed en kamerdecoratie van Wee Gallery vind je bij Little Wannahaves. De producten van Wee Gallery hebben stuk voor stuk een mooi uiterlijk en zijn gemaakt van duurzaam materiaal. Benieuwd naar alle producten van Wee Gallery? Bekijk dan snel ons volledige assortiment en bestel direct de leukste babyproducten.

Over Wee Gallery

Wee Gallery is een merk dat zich onderscheidt op het gebied van uiterlijk. De producten bevatten namelijk stuk voor stuk prachtige patronen in het zwart-wit. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat pasgeborenen maar zo’n 30 à 40 centimeter ver kunnen kijken en hoog-contrasterende patronen kunnen onderscheiden. Met dat in gedachte is Wee Gallery allerlei producten gaan ontwerpen met herhalende patronen en tekeningen in het zwart-wit.

Wee Gallery art cards

Op zoek naar een product dat je baby super enthousiast maakt? Kijk dan eens naar de Wee Gallery art cards. Deze kijkkaarten met een prachtige print van een dier zoals een leeuw of een slang zijn een genot voor de ogen van een baby. Nog een goede eigenschap van de Wee Gallery art cards is dat het gemaakt is van gerecycled materiaal. Zo zien ze er niet alleen supertof uit maar is het ook nog eens goed voor het milieu.

De Wee Gallery art cards zijn in verschillende thema’s verkrijgbaar. Deze thema’s staan allemaal in het teken van dieren. Het ene thema laat de dieren zien die in de jungle leven en het andere de dieren van de Afrikaanse safari. Voor ieder wat wils dus.

Kijkkaarten, boekjes en speelgoed van Wee Gallery

Naast de art cards van Wee Gallery hebben we bij Little Wannahaves nog veel meer producten van dit merk. Zo hebben we boekjes, bamboe cijfers, kussentjes en groeimeters. Alle items bevatten stuk voor stuk herhalende patroontjes die de baby zal laten lachen. Wil jij ook de visuele ontwikkeling van je baby stimuleren? Bestel dan eenvoudig en snel je Wee Gallery item bij Littlewannahaves.nl.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst