Baby kijkkaarten

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

What a wonderful world…

Gefeliciteerd, er is een kleintje geboren! Verwelkom baby’s in de wereld met kijkkaarten. Door de kijkkaarten laat je kinderen kennis maken met al het moois dat er te zien is in de wereld. Van oceanen tot boerderijdieren, de opties zijn eindeloos… Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Ontwikkeling van zicht

Baby’s zien tot en met hun eerste maand alles in zwart wit. Als baby’s een maand oud zijn, leren ze langzaam verschillende kleuren en vormen zien. Met de kijkkaarten van Little Wannahaves help je baby’s een handje in hun ontwikkeling. Zet een kaart neer in de box en laat je kind kennis maken met verschillende vormen! Kijkkaarten zijn een perfect kraamcadeau om te geven en om te krijgen.

Urenlang kijkplezier

Kijkkaarten zijn kaarten met een sterk zwart-wit contrast. Omdat het contrast zo sterk is, zullen baby’s gefascineerd zijn door de vormen die te zien zijn op de kijkkaarten. Omdat baby’s maar tot 30 centimeter kunnen zien, zijn de kijkkaarten ideaal om in de box, wieg of kinderwagen te leggen. Plezier gegarandeerd!

Multifunctioneel

Veel van de kijkkaarten die wij verkopen, gaan lang mee. Denk bijvoorbeeld aan de kijkkaarten van het Nederlandse merk Mini Coco. De kijkkaarten van Mini Coco zijn zo ontworpen dat op de ene kant van de kaart een zwart-wit figuur te zien is, en op de andere kant een spelletje. Verschillende aantallen om te leren tellen, zoek de verschillen of hetzelfde figuur maar dan met kleur… Mini Coco heeft voor ieder wat wils! Omdat de kaarten multifunctioneel zijn, zijn de kaarten ook een must voor kinderen die ouder zijn dan 12 maanden en groeien de kaarten mee met de behoeften van je kind.

We ♥ moeder aarde

Wij vinden het belangrijk dat we goed zorgen voor de planeet waarop we leven. Daarom verkopen wij merken die hun best doen om zo duurzaam mogelijke producten te maken. Zo verkopen we kijkkaarten op basis van soja inkt en zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit. Op die manier bespaar je de uitstoot van schadelijke stoffen. Ook gaan de producten op die manier lekker lang mee. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst