Magna-Tiles

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Magna Tiles

Magna Tiles is een uniek speelgoedmerk dat kinderen vanaf 3 jaar aanspoort tot creatieve activiteiten. De magnetische tegels zijn niet alleen leuk om mee te spelen, maar helpen kinderen ook bij het ontwikkelen van hun verbeeldingskracht en bouwvaardigheden. Dit speelgoed is niet alleen geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassenen die op zoek zijn naar een creatieve uitlaatklep. Bij Little Wannahaves vind je verschillende sets van Magna Tiles, bekijk de collectie in onze winkel of webshop. Leuke thema sets zijn Forest Animals, Jungle, Animals, Farm Animals, Artic Animals, Safari Animals en Builder. Of anders Dino World of Dino World XL. De grootste set van Magna Tiles is ook bij Little Wannahaves verkrijgbaar, de 110-delige set Metropolis. 

Eindeloos bouwen met Magna Tiles

Met Magna Tiles kun je eindeloos bouwen, ontwerpen en creëren. De magnetische eigenschappen zorgen ervoor dat de tegels stevig aan elkaar blijven zitten, waardoor het bouwen van complexe structuren een fluitje van een cent is. Of je nu een toren wilt bouwen, een huis of een geheel nieuw ontwerp, met Magna Tiles is alles mogelijk. De tegels zijn in verschillende kleuren en vormen verkrijgbaar, waardoor je nog meer variatie krijgt in je bouwwerk.

Educatief speelgoed

Magna Tiles is niet alleen leuk om mee te spelen, het is ook nog eens educatief. Kinderen vanaf 3 jaar oud leren op een speelse manier over de basisprincipes van architectuur en bouwkunst, waardoor ze op een jonge leeftijd al begrijpen hoe gebouwen in elkaar steken. Dit kan hen later helpen bij het ontwerpen en bouwen van hun eigen huis of bij het uitvoeren van technische werkzaamheden.

Duurzaam speelgoed

De tegels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zijn duurzaam en sterk, waardoor ze jarenlang meegaan. De tegels zijn ook eenvoudig schoon te houden en te verzamelen, waardoor ze een perfecte toevoeging zijn aan elke kinderkamer of speelruimte.

Laat de creativiteit de vrije loop

Als je op zoek bent naar educatief en leuk speelgoed voor kinderen of volwassenen, dan is Magna Tiles de perfecte keuze. Laat de creativiteit de vrije loop met Magna Tiles! Of je nu op zoek bent naar vermaak voor een verjaardag, feestdag of gewoon een verrassing voor iemand die van bouwen houdt, Magna Tiles zal zeker in de smaak vallen. Bestel nu jouw set Magna Tiles bij Little Wannahaves en ontdek zelf hoe leuk en uitdagend dit open-ended speelgoed is.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst