Micro Step

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Micro Step is de iconische driewielige step, geschikt voor peuters, kleuters en grote kinderen tot 12 jaar in de modellen mini en maxi! De Sprite Micro Step is zelfs geschikt voor volwassenen. De unieke Micro Step wordt bestuur je door het unieke leun-en-stuur mechanisme. Met de verschillende accessoires kan iedere step een eigen ‘look’ krijgen.

Micro Step

De uitvinder dan de Micro Step, Wim Ouboter, wilde iets ontwikkelen waarmee hij micro afstanden mee kon overbruggen. Het moest iets zijn dat licht is, opvouwbaar en gemakkelijk te berijden. Zo ontstond de Micro Step en al snel werd deze step wereldwijd bekend door de combinatie van een Zwitsers ontwerp en technologie. De Micro Step is niet zomaar een step, dankzij het leun-en-stuur mechanisme bestuur je de step met je lichaam. De step is uitgebreid getest op veiligheid en zeer duurzaam. Ieder onderdeel is los te vervangen. Zo gaat de Micro Step jarenlang mee.

 

Micro Step kopen

De twee meest bekende modellen van Micro Step zijn de mini en de maxi. Welke moet je nu kiezen voor je kleintje? Je stuurt de Micro Step met gewicht, dus dit is een belangrijke factor in je keuze. Het stuursysteem van de Micro Step Maxi is afgestemd op grotere en zwaardere kinderen. Komt er nog een jonger broertje of zusje aan? Kies dan voor de Micro Step Mini, deze kun je dan makkelijk doorgeven, zo duurzaam zijn de Micro Steps. De Micro Step Mini is geschikt voor gewichten tot maximaal 35kg en de Micro Step Maxi is voor minimaal 18kg en de minimale lengte is 110 cm.

 

Micro Step Mini

De Micro Step Mini is de beste driewieler-step die je voor je peuter of kleuter kan kopen. De step is heel stabiel en stuurt goed. De Micro Step Mini is geschikt voor 2 tot 6 jaar en door het leun-en-stuur mechanisme ontwikkelt je kleintje ook zijn of haar evenwichtsgevoel. Ze besturen de step door hun gewicht te verplaatsen. Daarnaast is de Micro Step Mini makkelijk in te klappen, dus kan hij overal mee naar toe. Daarnaast heeft de Micro Step Mini streeploze wielen, dus kan de step zowel binnen als buiten gebruikt worden. Maar die keuze laten we aan jullie.

 

Micro Step Maxi

Het advies is om je kind vanaf 5 jaar de Micro Step Maxi te geven. De step is in de hoogte te verstellen en geschikt tot maximaal 70kg. De Micro Step Maxi is net zoals de Mini voorzien van siliconen gripletters. Hij is sterker en stoerder dan de Micro Step Mini. Wil je de Micro Step Maxi of Mini van jouw kleintje nog beter herkenbaar maken, ervoor zorgen dat ze de bal makkelijk mee kunnen nemen op de step of mooie linten aan het stuur? Wij hebben verschillende leuke accessoires om je Micro Step te customizen.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst