Washandjes


Welkom in de wereld…

De World Health Organization adviseert om baby’s 24 uur na de geboorte te wassen. Een pasgeboren baby is klein en kwetsbaar, daarom begrijpen wij het volledig dat het wassen van een baby erg spannend is. Zorg voor meer grip en zekerheid met een washandje. Door de zachte badstof zorg je voor een fijne douche- of bad beurt. Ben jij op zoek naar een functioneel, duurzaam én leuk kraamcadeau? Dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres!

Spetter spetter spat, jij gaat in bad!

Je kindje wassen is een intiem moment. Even alleen de ouder of verzorger, de baby en het warme water. Fleur de fijne momenten in bad op met een washandje! Met een washandje zorg je voor extra zachtheid in bad. Of je nu op zoek bent naar een groen, roze of bruin washandje: bij Little Wannahaves hebben wij het allemaal! Met washandjes van merken als Nifty zorg je voor nog meer badder plezier met een speels gezichtje. Is het washandje een cadeau? Kies bij het afrekenen dan voor ‘gift’, dan pakken wij het met liefde voor je in!

Singing in the shower

Ook douchen met je baby is een fijn moment, maar het kan wel erg spannend zijn. Met een washandje kan je zorgen voor extra grip. Door de badstof is de kans kleiner dat je je kindje laat vallen. De washandjes van het merk Nifty zijn extra lang zodat het washandje je hele arm bedekt. Door de schattige gezichtjes die geborduurd zijn op de zachte badstof, krijgt het washandje een speelse touch.

We ♥ moeder aarde

Omdat wij het belangrijk vinden om goed te zorgen voor de planeet waarop we leven, werken we met merken die zo duurzaam mogelijk produceren. Dat is te zien aan de hoge kwaliteit van de producten die lekker lang meegaan. De washandjes die wij verkopen zijn mega (lees: mega!) zacht door het biologische katoen waardoor ze prettig aanvoelen. Heb je vragen over een product? Neem contact met ons op of kom langs in de winkel! Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Tot snel!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst