Creatief en knutselen

Item 1-24 van 65 in totaal item(s)

Voor alle crea bea’s!

Creatief bezig zijn is heerlijk. Kinderen komen uit hun hoofd door met hun handen bezig te zijn. Schilderen, tekenen, muziek maken, dansen… Creativiteit is een breed begrip en daarom zijn de opties eindeloos. Er is voor ieder wat wils! Ben jij op zoek naar een leuke, creatieve activiteit? Kijk dan eens rond in de webshop van Little Wannahaves!

Als een meesterschilder

Schilderen is goed voor de ontwikkeling van ieder kind. Niet alleen wordt de fijne motoriek getraind, maar ook het creatief denken en het ontwikkelen van ruimtelijk inzicht. Ben jij op zoek naar veilige, non-toxische verf? Zoek dan niet langer! Bij Little Wannahaves ben je aan het juiste adres. Met de verf die wij verkopen, is jouw kind binnen een mum van tijd een meesterschilder. Ook verkopen wij potloden en waskrijtjes om de kunstwerken van je kind een finishing touch te geven.

Knippen en plakken

Ben je op zoek naar een interactieve activiteit waarbij je kind lekker creatief bezig kan zijn? Kijk dan eens rond bij de creatieve spellen van de merken Djeco en Janod! Wij verkopen onder andere schilderen op nummer, glow in the dark kastelen ontwerpen en sieraden maken. Deze activiteiten zijn leuk om alleen en samen te doen. Ideaal voor op een stormachtige dag of op vakantie!

Bouw je eigen droomhuis

Houdt jouw kind meer van bouwen? Ook dan is er bij Little Wannahaves een ruim aanbod! Bouwsets van het Duitse merk Grimm’s stimuleren de creativiteit en het ruimtelijk inzicht, net als het speelgoed van Magna-Tiles. Breng de dromen van jouw kind tot leven door te bouwen! Kijk eens rond in onze webshop voor het volledige aanbod.

Als een echte onderzoeker

Voordat je aan de slag kan met het maken van een kunstwerk, moet je uiteraard inspiratie opdoen. Maak inspiratie opdoen nog makkelijker met het speelgoed van Little Wannahaves! Ga er bijvoorbeeld op uit in de natuur met een explore kit, denk na over diverse thema’s met een magneetboek of rijd een stukje rond in een speelgoedauto.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
more... less
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst