Kinderboeken

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Kinderboek

Wat is leuker dan samen in bed kruipen en een kinderboek doornemen? We hebben verschillende kinderboeken in ons assortiment, voor jong en oud. Om uit voor te lezen of straks om zelf uit te lezen. Van Nijntje tot leerzame boeken over hoe dieren slapen. Maar ons assortiment bevat ook kijk, zoek en plak-sprookjes en een vakantiedoeboek.

Kinderboeken voor baby’s en peuters

Voor baby’s en peuters hebben we de mooiste voorleesboeken van bijvoorbeeld stevig karton. Leuk als cadeau tijdens de babyshower of tijdens de kraamvisite. Met een boek geef je een leven lang herinneringen mee. Het is heerlijk ontspannend voor een kleuter en een peuter om lekker voorgelezen te worden uit een boek na de opvang of voor het slapen gaan.

Beginnend en zelf lezen

Ons assortiment bevat ook boeken voor kinderen die beginnen met lezen. Er gaat een wereld voor ze open en opeens snapt je zoon of dochter wat er op borden staat en wat jij ze altijd voor hebt gelezen. Rond een jaar of 6 of 7 vinden ze het leuk om zelf te lezen, te ontdekken of samen met jou mee te lezen. Ook voorgelezen worden is in deze leeftijd nog belangrijk om het woord- en taalbegrip nog verder uit te breiden.

Leren door middel van (voor)lezen

Vanaf een jaar of 7 begin je te merken dat je kinderen een eigen smaak in kinderboeken krijgen. Laat ze kennismaken met de verschillende genres om te kijken wat ze leuk vinden. Houden ze meer van grappige boeken of liever een spannend verhaal? Ons assortiment kinderboeken zijn voornamelijk ook leerzaam, zo leren ze over verschillende dieren of kun je ze al een taal leren zoals Engels.

Voorleesboek peuters

Ons grootste assortiment boeken bestaat uit voorleesboeken voor peuters, in de categorie 2 tot 4 jaar. In deze periode zijn de kinderen echte ontdekkers. Ze kunnen zich zelfstandig voortbewegen en gaan op onderzoek uit. De voorleesboeken voor peuters spelen in op de behoefte van de details van de kinderen.  Ze kunnen beter opletten en hebben langer aandacht voor kleine dingen. Onze voorleesboeken voor peuters zitten dus vol met zoekplaten en mooie grote tekeningen. Keuze genoeg!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst