B.T. Chaps


B.T. Chaps

B.T. Chaps: de knuffels waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt. B.T. Chaps is een knuffel collectie van het merk Bon Ton Toys. Bon Ton Toys is een merk dat zich inzet voor zo veel mogelijk milieuvriendelijke, duurzame knuffels die handgemaakt worden door werknemers die zich fijn voelen op de werkvloer.

B.T. Chaps: knuffels met een verhaal

Laten we op avontuur gaan! Samen met Freddy de Britse Korthaar, Bertha de Amerikaanse Bulldog, Eddie de Siamese kat en Stacy de Labradoodle van B.T. Chaps komen alle verhalen tot leven. Deze B.T. Chaps knuffels worden geleverd in een prachtige verpakking en op iedere verpakking staat waar de knuffel vandaan komt. Zo heeft Stacy de Labradoodle gebackpacked door Europa, gezeild over de Atlantische Oceaan, een paar vulkanen beklommen, Route 66 uitgespeeld, een paar Bali retreats gevolgd, gewerkt als model… De pluchen vriendjes hebben een eigen karakter en zijn daarmee erg leuk om mee te spelen.

Aai poesje, aai poesje…

De knuffels van B.T. Chaps zien er niet alleen mooi uit, zeker niet! De knuffels zijn ultra zacht en daarmee het perfecte knuffelvriendje voor je kind. De binnenkant van de knuffels van B.T. Chaps zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Om de knuffeldieren van B.T. Chaps een extra liefdevolle touch te geven, zijn ze met de hand gemaakt. De knuffeldieren van B.T. Chaps zijn bedoeld om mee te spelen en kunnen tegen een stootje, maar zijn ook erg leuk om neer te zetten. Op die manier geef je iedere slaap- of woonkamer een speelse uitstraling. Ben je allergisch voor huisdieren maar wil je wel graag een hond of kat? Dan bieden de knuffels van B.T. Chaps een goed alternatief.

Moeder aarde

Hoe fijn is het idee als je jouw kindje laat opgroeien met zo veel mogelijk duurzame, verantwoordelijke producten? Met de knuffels van B.T. Chaps! De knuffels van B.T. Chaps hebben namelijk het ‘Blue Angel’ certificaat. Blue Angel is een Duits milieukeurmerk, ontstaan in 1978 en is daarmee het oudste milieukeurmerk ter wereld. Producten met het Blue Angel certificaat zijn duurzamer dan soortgelijke producten. Op die manier laat jij jouw kindje opgroeien in een duurzame, milieuvriendelijke omgeving. Ook geef je jouw kindje al op tijd mee dat het belangrijk is om goed te zorgen voor jezelf en de planeet waarop we leven.

Fijne werkomstandigheden

Een fijne en veilige werkomgeving is het halve werk, vind ook B.T. Chaps! B.T. Chaps produceert haar knuffels in fabrieken die werken met ICTI programma. Het ICTI programma zorgt voor veilige en fijne werkomstandigheden en kenmerkt zich door 9 uitgangspunten: de werkuren moeten niet te veel zijn en overuren zijn alleen als de werknemer hiermee instemt, er is sprake van eerlijke en legale loon, er is geen kinderarbeid op de werkvloer van de fabrieken van B.T. Chaps, er wordt geen geforceerd werk verricht, er wordt niet gediscrimineerd, werknemers worden respectvol behandeld, het recht van vereniging van werknemers wordt gerespecteerd, er worden individuele arbeidsovereenkomsten verstrekt en tot slot zijn de werkomstandigheden veilig en wordt de gezondheid van de werknemer niet in gevaar gebracht.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst