Beach & Bandits

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Beach and Bandits

Beach and Bandits is in 2015 opgericht door Hans & Jo-anne uit Katwijk. Doordat zij veel met hun kinderen op het strand te vinden waren merkten zij dat er geen toffe, hippe UV-kleding voor kinderen te verkrijgen was. UV-pakjes in felle schreeuwende kleuren waren er wel maar zij vonden dat dit anders kon. Zij lieten zich inspireren door de surfwereld. En gelukkig maar, want dankzij Beach & Bandits kunnen kinderen veilig in de zon spelen en er tof uitzien in de UV-kleding van Beach and Bandits. Het leuke is dat wij kunnen zeggen dat we de eerste winkel waren in 2015 waar de collectie van Beach and Bandits verkrijgbaar was.

Veilig in de zon met UV-kleding

Inmiddels weten we allemaal dat het heel belangrijk is om je kinderen goed tegen de zon te beschermen. Alleen smeren is niet genoeg. Zeker niet voor de echt jonge kinderen en baby’s. UV-straling is zeer schadelijk voor de jonge huid en daarom is het verstandig je kind goed te beschermen met UV-kleding. Met deze Beach & Bandits UV-shirts en pakjes kunnen kinderen veilig spelen bij het zwembad, op het strand of in de tuin en er ook lekker mee het water in.

Beach & Bandits UV-pakjes en shirts

De UV-kleding van Beach and Bandits beschermt de huid voor 97,5% tegen UVA en UVB-straling. De kleding is gemaakt van UPF 50+ materiaal dat heel licht aanvoelt en supersnel droogt. De UV-kleding is heel mooi afgewerkt en door het gebruik van flatlock stiksels raakt de kinderhuid niet geïrriteerd. Ieder zomerseizoen komt Beach and Bandits met een hippe nieuwe collectie met de leukste prints. Een Beach & Bandits UV-pakje of complete bodysuits, t-shirts, babysuits, zonnehoedjes en zwembroeken. Alle soorten zwemkleding zijn verkrijgbaar.

Bescherming tegen UV-straling

Alle kinderen houden van buiten zijn en ouders vinden het fijn dat hun kinderen goed beschermd zijn. Zorg ervoor dat je op zonnige dagen je kind een Beach & Bandits UV shirt of pakje aantrekt. Dan kan jij ook rustig van de zon genieten. 

Filteren op
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst