Londji


Londji is een Spaans speelgoedmerk. Ze staan bekend om de puzzels en spelletjes. Met Londj haal je kwaliteit in huis en leuke en uitdagende spellen en puzzels met een leuke illustratieve knipoog. Leuk als duurzaam verjaardagscadeau.

 

Londji

Londji staat voor innovatief, veilig en origineel speelgoed. En vooral speelgoed dat goed is voor onze kinderen. Met hun speelgoed willen ze dat kinderen plezier beleven en dat ze samen met het speelgoed van Londji mooie momenten en herinneringen creëren. De illustraties die je bij Londji tegenkomt zie je bij geen een ander merk. Londji ontwikkeld de puzzels en speelgoed in het kantoor in Barcelona en worden gemaakt in de fabriek in Porqueres (Banyoles). Ze vinden respect voor de arbeidsomstandigheden en het generen van lokale werkgelegenheid heel belangrijk.

 

Londji puzzels

Londji werkt met veel zorg aan hun producten, zoals ook de puzzels. Ze maken alleen gebruik van de beste materialen en worden met respect voor arbeidsomstandigheden en de wereld gemaakt. Ze willen een betere wereld voor onze kinderen achterlaten, met waarden en eerlijkheid voor en van onze grootouders. De puzzels zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Daarnaast heeft Londji verschillende omkeerbare puzzels, zoals van een boom. De ene kant laat een boom in de herfst zien en de andere kant de dezelfde boom in de lente. Zo leren kinderen ook nog iets van de Londji puzzel.

 

Londji speelgoed

Met al het speelgoed van Londji leert jouw kleintje op een leuke wijze. Zo heeft Londji verschillende stapelspellen, van een houten stapelspel tot een spel waarbij je behendig een vogelnest moet bouwen op de rug van een giraffe. Op een leuke manier moet je kind dus de stokken in balans krijgen. Net zoals bij het balanceerspel Meow, waarbij alle bolletjes wol op de kat gelegd moeten worden zonder dat deze eraf vallen. Jong en oud beleeft plezier aan het Londji speelgoed.

Product toegevoegd aan verlanglijst