Andreu Toys

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Zo stevig als een boom

Ben jij op zoek naar educatief speelgoed dat lang meegaat? Zoek dan niet langer! Met het speelgoed van Andreu Toys ben je verzekerd van houten speelgoed waarvan kinderen iets leren. Of je nu op zoek bent naar speelgoed om de sterren van de hemel mee te spelen of speelgoed om een olifantengeheugen te krijgen, Andreu Toys heeft het allemaal. Kijk eens rond in de webshop en laat je inspireren!

Made with love

Andreu Toys is een Spaans merk dat gevestigd is in Barcelona. Op hun hoofdkantoor bedenken en ontwerpen ze hun houten speelgoed en plastic vrije verpakkingen om zo bij te dragen aan een betere wereld. Het hout waarvan het speelgoed gemaakt is, is ecologisch hout van hoge kwaliteit. Door de hoge kwaliteit gaat het speelgoed van Andreu Toys lekker lang mee. Ook vindt Andreu Toys het belangrijk dat de producten die ze produceren, hergebruikt kunnen worden. Daarom is het speelgoed van Andreu Toys 100% recycle- en herbruikbaar.

Gelijke kansen

Andreu Toys vindt het belangrijk dat ieder kind gelijke kansen krijgt. Daarom ontwerpen ze inclusief speelgoed dat aansluit op verschillende niveaus. Ook wordt er speelgoed ontworpen vanuit een pedagogisch of educatief doel in plaats van dat er na het ontwerpen een doel aan wordt gekoppeld. Je bent er dus van verzekerd dat er goed is nagedacht over het speelgoed dat je koopt zodat het aansluit op de ontwikkeling van kinderen. Ook is het speelgoed van Andreu Toys op verschillende manieren in te zetten, afhankelijk van welk doel je wilt bereiken. Kortom, de mogelijkheden met Andreu Toys zijn eindeloos!

Spelend leren

Spelend leren zorgt voor een grote intrinsieke motivatie en geeft een kind het gevoel van competentie en autonomie. Met het spelen willen kinderen graag leren en door de diverse mogelijkheden dat het speelgoed van Andreu Toys heeft, kan ieder kind worden uitgedaagd op het niveau dat bij hem of haar past. Door de speelse, heldere kleuren worden kinderen gestimuleerd om de mogelijkheden van het speelgoed te ontdekken. Kortom, een ideaal cadeau om te geven en om te krijgen! Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken het cadeau met liefde voor je in!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst