Knisperboekjes


Easy tiger!

Een knisperboekje: het ideale kraamcadeau! Knisperboekjes zijn cadeautjes waar je iedere kersverse ouder blij mee maakt. Knisperboekjes maken namelijk een rustgevend, niet storend geluid waar baby’s urenlang plezier van hebben. Of je nu op zoek bent naar een boek met jungle dieren of planeten, wij hebben het allemaal! Ben je op zoek naar speelgoed dat knispert? Ook dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Voelen, kijken én luisteren

De boekjes van het Britse merk Jellycat dienen niet alleen als knisperboekje waar baby’s lekker mee kunnen spelen, zeker niet! De knisperboekjes van Jellycat bevatten ook staarten met verschillende structuren. De baby kan dus zijn of haar zintuigen ontdekken door de verschillende structuren. In de knisperboekjes staan illustraties met dikke lijnen, waardoor ook het zicht van kinderen gestimuleerd wordt. Ben jij op zoek naar een verantwoord cadeautje? Dan is een knisperboekje wellicht iets voor jou!

Multifunctioneel

Niet alleen boekjes hoeven knisperend geluid te maken. Denk bijvoorbeeld aan de activity toys van het Deense merk Fabelab. Activity toys zijn ideaal om aan de maxi cosi, buggy of mobiel te hangen en zorgen voor urenlang plezier bij kinderen door de zachte kleuren en verschillende geluiden. De activity toys van Fabelab maken namelijk niet alleen een knisperend geluid, maar hebben ook een belletje. Hierdoor dienen de activity toys ook als rammelaartje.

We ♥ moeder aarde

Omdat wij het belangrijk vinden om goed voor onze planeet te zorgen, werken wij met merken die zo duurzaam mogelijk produceren. Ook is het speelgoed dat wij verkopen, gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Dat zorgt ervoor dat het speelgoed en de knisperboekjes lang meegaan. Dat is niet alleen fijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu! Op die manier worden er minder schadelijke stoffen uitgestoten bij de productie van nieuw speelgoed. Ook maken veel van de merken die wij verkopen, gebruik van gerecyclede materialen. Ben je benieuwd geworden? Kom eens langs in onze winkel in hartje Utrecht! Je vindt ons in een van de meest gezellige straatjes van Utrecht, namelijk aan de Zakkendragerssteeg nummer 8. Wij helpen je daar met liefde verder!

Product toegevoegd aan verlanglijst