Holztiger

Item 1-24 van 38 in totaal item(s)

Holztiger

Holztiger is een Duits merk dat al jaren bekend staat om de kwalitatief goede houten dier-figuren. Alle beestjes worden met de hand gemaakt en zijn gemaakt uit duurzaam esdoornhout of beukenhout en daarna geschilderd en afgelakt met een verf op waterbasis. Ze worden mooi afgewerkt, zijn noestvrij en glad.

Verantwoorde houten dieren speelgoed

Met de houten dieren speelgoed van Holztiger kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten gaan en ze staan nog eens erg mooi in de kinderkamer zelf en dat op een verantwoorde manier. Door het formaat en de manier waarop de houten dieren zijn ontworpen zijn ze makkelijk en goed vast te houden door ieder kinderhandje. De figuurtjes zijn ongeveer 2,5 centimeter dik.

‘Spiel Gut’-zegel speelgoed

Met het houten dieren speelgoed van Holztiger kunnen kinderen hun creativiteit en fantasie de vrije loop laten gaan. De houten dieren zijn gemaakt met afgeronde hoeken. De goede kwaliteit van de houten figuren is beloond door een onafhankelijke jury met het oranje zegel ‘Spiel Gut’. 

Cradle-to-cradle

Holztiger is onderdeel van de grote speelgoedonderneming Gollnes & Kiesel in Noord-Duitsland. Zij staan voor hoogwaardig speelgoed, van voornamelijk hout. En dan ook alleen hout uit duurzame Europese bosbouw en ze staan ervoor om zoveel mogelijk producten te recyclen, van cradle-to-cradle.

Holztiger Dino’s

Populair in de reeks van Holztiger zijn de dino’s. De Holztiger dino’s spreken alle kinderen aan tot hun verbeelding. De woest uitziende T-rex of de kleine dimetrodon. De Holztiger dino’s gaan jaren mee en zullen niet uitsterven. Op jonge leeftijd leren ze dankzij de houten dieren al het verschil tussen de dino’s en andere dieren.

Benieuwd naar onze Holztiger houten dieren speelgoed? Bestel online of kom langs in onze winkel in Utrecht. Wil je graag meer informatie over het speelgoed? Mail of bel ons en wij vertellen je graag meer over dit mooie merk.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst