Kindersteps

Item 1-7 van 7 in totaal item(s)

Kindersteps van Micro Step

De steps van Microstep zijn onmisbaar als je kind van buitenspelen houdt. Heerlijk steppen op een solide, veilige en mooie step. Deze kinderstep koop je niet voor één zomer. Door de hoogwaardige kwaliteit gaat de step jaren mee en kan je hem zelfs weer doorgeven aan een broertje of zusje of neefje of nichtje.

Driewiel kinderstep

Wat de Micro step zo bijzonder maakt is dat hij voor 2 wieltjes heeft. Hierdoor is de step veel stabieler en gemakkelijker mee te sturen dan andere steps. Door deze innovatie is de step al geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De Microstep mini is er voor kinderen van 2 tot 6 jaar. De deluxe variant kan je zelfs in hoogte verstellen. Ook is de step verkrijgbaar met toffe LED-wielen. Wandelen wordt een stuk leuker als je kindje lekker naast je stept.

Makkelijk mee te nemen

Mocht er toch iets kapot zijn kan je heel gemakkelijk een los onderdeel bestellen en is de step weer als nieuw. De kinderstep neem je heel gemakkelijk overal mee naar toe doordat je hem met één beweging tot een klein pakketje vouwt. Achterin de auto of mee de bus in, geen probleem.

Microstep maxi

De Microstep maxi is een step voor kinderen van 5 tot 12 jaar. De step is verder hetzelfde als de mini maar dan een paar maten groter. Doordat je het stuur in hoogte kan verstellen kan je kind er echt heel veel jaren mee vooruit. Je kan er zelfs tot 70 kilo op steppen. De Microstep maxi is net als de mini in heel veel toffe kleuren verkrijgbaar. Ook deze step kan je met LED-wielen extra pimpen.

Hoe maak je steppen nog leuker?

Er is van alles te koop waarmee je je kinderstep nog leuker maakt. Je kan linten voor aan de handvatten kopen in allerlei regenboog kleuren. Je hebt hele toffe stoere dinokoppen of een haai voor op het stuur of juist een heel mooi eenhoorn hoofd. Kortom, je kan de step dus helemaal customizen naar je eigen smaak.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst