Hartslagknuffels


Daar gaat ieder hart sneller van kloppen

Hartslag knuffels: knuffels die tot leven komen. De hartslag knuffels bevatten een muziekdoosje die rustgevende geluiden afspeelt waardoor jouw kleintje tot rust komt. Ideaal dus voor iedere kersverse ouder! Of je nou op zoek bent naar een klassieke beer of een stoer konijn: bij Little Wannahaves ben je aan het juiste adres!

Slaap, kindje, slaap…

Onze hartslag knuffels bevatten muziekdoosjes die verschillende, rustgevende geluiden kunnen afspelen. Zo bevat iedere hartslag knuffel, de naam zegt het al, het geluid van een hartslag. Dit zorgt voor een veilig gevoel bij je kindje omdat het geluid van een hartslag zal doen denken aan de geluiden die een baby hoort in de baarmoeder. Ook white noise kan worden afgespeeld met de hartslag knuffels. Wordt jouw kindje net als jij rustig van het geluid van tikkende regen op het raam? De hartslag knuffels kunnen ook het geluid van een stromende waterval laten horen. Kortom, een hartslag knuffel is een ideaal cadeau om te geven en om te krijgen!

Nederlands

De hartslag knuffels die wij verkopen, zijn ontworpen door het Nederlandse merk Flow Amsterdam. Flow Amsterdam staat bekend om haar producten die het leven van kinderen én hun ouders makkelijker maken. Door de rustige, natuurlijke kleuren zien de producten van Flow Amsterdam er stijlvol uit en zijn ze een fijne toevoeging aan je interieur. Het doel van de hartslag knuffels van Flow Amsterdam is om bij te dragen aan het ontwikkelen van een gezond slaapritme. Ben je enthousiast geworden? Kijk eens rond in de webshop en laat je inspireren of kom eens langs in onze winkel. Je vindt ons aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Wij helpen je daar met liefde verder!

We ♥ moeder aarde

Omdat wij het belangrijk vinden dat we goed zorgen voor de planeet waarop we leven, werken we met merken die zo duurzaam mogelijk produceren. De hartslag knuffels van Flow Amsterdam zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor de knuffels lekker lang meegaan. Dat is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor je portemonnee! Ook vindt Flow Amsterdam het belangrijk dat de werkomstandigheden waarin de knuffels gemaakt worden, fijn zijn. Er is op de werkvloer van Flow Amsterdam geen sprake van corruptie, kinderarbeid en discriminatie.

Product toegevoegd aan verlanglijst