Picca Loulou


Picca Loulou

Picca Loulou: een van de leukste merken op het gebied van kinderspeelgoed. Al het speelgoed van Picca Loulou heeft een vulling van 100% gerecycled materiaal, gemaakt met zo duurzaam mogelijk materiaal en heeft een liefdevolle touch omdat al hun speelgoed met de hand wordt gemaakt. Picca Loulou is een van de merken van Bon Ton Toys. Bon Ton Toys zet zich in voor een duurzame wereld en fijne werkomstandigheden voor werknemers.

Duurzaamheid

Picca Loulou is een merk van Bon Ton Toys en zet zich in voor een duurzame wereld. Hoe fijn is het namelijk als jij jouw kindje kan laten opgroeien met duurzame, verantwoordelijke producten? De Picca Loulou knuffels en rammelaars hebben allemaal het ‘Blue Angel’ certificaat. Blue Angel is een Duits milieukeurmerk, ontstaan in 1978 en is daarmee het oudste milieukeurmerk ter wereld. De knuffels en rammelaars van Picca Loulou met het ‘Blue Angel’ certificaat zijn duurzamer dan soortgelijke producten. Op die manier geef jij jouw kindje al op tijd mee dat het belangrijk is om goed te zorgen voor jezelf en de planeet waarop we leven. Bon Ton Toys en Picca Loulou zetten zich in om zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk speelgoed voor kinderen te produceren. Ook zijn de Picca Loulou knuffels en rammelaars gemaakt van goede kwaliteit materialen, waardoor de partner in crime van jouw kindje extra lang meegaat. Zo hoef je minder snel een vervangend product te kopen en daarmee bespaar je C02. Een fijn idee toch?

Fijne werkomstandigheden

De fabrieken waarin de producten van Picca Loulou worden geproduceerd, werken volgens het ICTI programma. Het ICTI programma zet zich in voor fijne en veilige omstandigheden voor werknemers. Het ICTI programma bij de fabrieken van Bon Ton Toys kenmerkt zich door 9 uitgangspunten: de werkuren moeten niet te veel zijn en overuren zijn alleen als de werknemer hiermee instemt, er is sprake van eerlijke en legale loon, er is geen kinderarbeid op de werkvloer van de fabrieken van Picca Loulou, er wordt geen geforceerd werk verricht, er wordt niet gediscrimineerd, werknemers worden respectvol behandeld, het recht van vereniging van werknemers wordt gerespecteerd, er worden individuele arbeidsovereenkomsten verstrekt en tot slot zijn de werkomstandigheden veilig en wordt de gezondheid van de werknemer niet in gevaar gebracht. Je kunt dus met een gerust hart een (kraam)cadeau kopen omdat je weet dat de knuffel onder fijne, verantwoorde omstandigheden is gemaakt!

Mama, mag ik die?

De knuffels en rammelaars van Picca Loulou zijn niet alleen duurzaam en verantwoord, maar zien er ook nog eens erg mooi uit! Met een knuffel of rammelaar van Picca Loulou ben je verzekerd van een mooie toevoeging aan iedere kinder- en woonkamer. De zachte, natuurlijke tinten zorgen voor mooi uitziende knuffels en rammelaars. Daardoor zijn de knuffels en rammelaars van Picca Loulou een must voor iedere interieur liefhebber! Ook zijn de knuffels en rammelaars van Picca Loulou uitermate geschikt als (kraam)cadeau. Wil je de rammelaar of knuffel van Picca Loulou liever eerst in het echt zien? Dat kan! Kom dan een keer langs in onze winkel in hartje Utrecht.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst