Yumbox

Item 1-12 van 12 in totaal item(s)

Yumbox lunchbox 

Gezond eten is ontzettend belangrijk voor opgroeiende kinderen. Als ouder zorg je dat ze gezond en gevarieerd eten. Ook als de kinderen naar school, naar de opvang of een dagje naar de speeltuin gaan wil je ze een gezonde lunch meegeven. Maar hoe krijg je dan alles goed ingepakt zodat je kind het ook makkelijk mee kan nemen? Fruit en groente is kwetsbaar, dat stop je niet zomaar los in een tas. En het is wel makkelijk voor kleine kinderen als ze hapklare stukjes krijgen. Daarnaast wil je de lunch natuurlijk ook nog vers en knapperig houden. Yumbox heeft daarvoor de perfecte lunchbox!

Yumbox broodtrommel met vakken

De lunchtrommels van Yumbox zijn ideaal voor een diverse lunch. De Yumbox broodtrommel heeft allerlei vakjes in verschillende groottes. Voor elk deel van de lunch kun je zo de juiste portie kwijt in de trommel. De vakken sluiten goed af door de siliconen compartimenten. Alles blijft dus ook goed op zijn plek als je kindje met de Yumbox trommel in zijn rugzak rond rent. Het openen van de Yumbox lunchbox is sowieso een feestje. De buitenkant heeft al een leuke opvallende kleur, maar de binnenkant bevat nóg leukere afbeeldingen en prints. Een leuk doel dus voor kinderen om de lunchtrommel tot op de bodem leeg te eten, want dan komen deze vrolijke dieren of die kleurrijke regenboog tevoorschijn.

Yumbox Panino

Je kunt kiezen voor een Yumbox broodtrommel met 4 of 6 vakken. De Yumbox Panino heeft 4 vakken. Hierin heb je een groot vak voor boterhammen of crackers en een paar kleinere vakjes voor groenten, fruit en zelfs een bakje waar je een dipsausje voor de groenten in zou kunnen doen. Want de vakjes zijn lekvrij.

In de Yumbox Original trommel vind je 6 vakjes. Hierin kun je nog meer variëren met kleine porties. Het binnencompartiment is ook uit de box te halen. Zo kun je alles goed schoonmaken om de volgende dag weer een heerlijke, gezonde en verrassende lunch in de broodtrommel te doen. 

Filteren op
Merk
Prijs
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst