Ratatam

Item 1-6 van 6 in totaal item(s)

Spelen voor jong en oud

Denk je aan Ratatam, dan denk je aan speelse ontwerpen die leuk zijn voor jong én oud. Ratatam is een Frans merk dat bekend staat om haar speelgoed dat nog speelser, vrolijker en kleurrijker is dan het speelgoed dat al bestaat. Of je nu op zoek bent naar een bal om mee te spelen in het park, een stoere prinsessen outfit voor naar school of accessoires voor op je fiets: Ratatam heeft het allemaal. Om de producten van Ratatam een extra liefdevolle touch te geven, is al het speelgoed van Ratatam met de hand gemaakt. Door het brede aanbod van Ratatam is er voor iedereen wat wils. De producten van Ratatam zijn ontworpen én gemaakt in Frankrijk. Je bent er dus van verzekerd dat het speelgoed van Ratatam niet alleen duurzaam gemaakt is. De producten van Ratatam zijn namelijk ook gemaakt onder verantwoorde en fijne werkomstandigheden. Win-win dus. Kijk rond in onze webshop en laat je inspireren!

Balletje opgooien

Een van onze favoriete producten van Ratatam zijn de ballen. Ballen zijn niet te missen uit de speelgoed collectie van sportieve en nieuwsgierige kinderen! De ballen van Ratatam zijn gevuld met lucht. Omdat de ballen van Ratatam gemaakt zijn van duurzaam PVC, blijft de lucht langer in de bal zitten. Is de bal een beetje zacht geworden? Geen probleem! De ballen van Ratatam zijn gemakkelijk bij te vullen met een (ballonnen) pomp en de ballen zijn weer als nieuw! Met de ballen van Ratatam kun je voetballen, lummelen, overgooien… De opties zijn eindeloos! Of je nu op zoek bent naar een bal om binnen of buiten mee te spelen, Ratatam heeft het allemaal!

Cadeautje?

Wat wij ontzettend leuk vinden aan Ratatam, zijn de verpakkingen waarin hun producten verpakt zijn. Niet alleen zijn de verpakkingen volledig plasticvrij, ze zien er ook nog eens mega leuk uit! Pandaberen, schelpen, katten… De opties zijn echt eindeloos! Met een product van Ratatam tover je gegarandeerd een glimlach op het gezicht van kinderen (en volwassenen ;)), waardoor producten van Ratatam perfect zijn om cadeau te geven. Kies je bij het afrekenen voor ‘gift’? Dan pakken wij je aankoop voor je in met vrolijk inpakpapier.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst