Jurken en rokjes


Als een echte queen de deur uit

Op de dagen dat je niet zo lekker in je vel zit, helpt het om een outfit aan te trekken waar je je fijn in voelt zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Jurkjes en rokjes zijn hiervoor dus de ideale oplossing! Tover een glimlach op het gezicht van jouw kindje met de meest on fleek jurkjes en rokjes.

Zomer en winter

Jurkjes en rokjes kan je het hele jaar door dragen. In de zomer bieden een luchtig jurkje en een rokje onder een hemdje de ideale oplossing voor hoge temperaturen. Als de zon zichzelf wat minder laat zien, zijn jurkjes leuk te combineren met een maillot en shirt. Ook rokjes zijn erg leuk te combineren met een truitje. Kortom: jurkjes en rokjes zijn ideaal voor ieder weertype en zorgen ervoor dat jouw kindje perfect gestyled de deur uit gaat!

We ♥ planeet aarde

Hoe fijn is het als niet alleen wij kunnen genieten van al het moois dat onze planeet te bieden heeft, maar ook de generaties die na ons komen? Wij als Little Wannahaves vinden het belangrijk om een steentje bij te dragen aan het verbeteren en goed onderhouden van onze planeet. Daarom werken wij samen met merken die zo veel mogelijk duurzaam werken. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlandse merk Sproet & Sprout, die hun kleding van zo duurzaam mogelijk katoen maken. Het merk Snurk laat hun kleding zo veel mogelijk in Europa produceren zodat er minder uitstoot ontstaat door het vervoer van de kleding. Fijn idee toch?

Party animals

Jurkjes en rokjes zijn een ideaal item om er tiptop uit te zien tijdens een feestelijke gelegenheid. Een verjaardag, familiefeestje of de schoolfotograaf… Met merken als Sproet & Sprout en En Fant ben je er zeker van dat je slaagt!

Als gegoten

Ieder merk, model en kledingstuk kan anders vallen om verschillende lichaamstypes en dat begrijpen wij als geen ander. Twijfel je over de maat? Kom dan gerust eens langs in onze stenen winkel in hartje Utrecht! Wij helpen je graag verder. Je vindt ons aan de Zakkendragerssteeg nummer 8!

Filteren op
Merk
Maat
Kleur
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst