Haarspeldjes


Als je haar maar goed zit…

Als je haar maar goed zit, is niet voor niets een bekende uitspraak. Maak de look van jouw kindje compleet met een schattige haarband, stoere speldjes of een cool haarelastiekje. Of voorkom dat de lokken van jouw kindje in jouw met zorg gemaakte diner belanden door gebruik te maken van een haarelastiekje, haarband of haarclipje. Bij Little Wannahaves hebben we een breed aanbod van haarbanden, haarclipjes en haarelastiekjes. Snuffel gerust eens rond!

Mooi en praktisch

Hoe vervelend is het als je haar alle kanten opwaait, in je mond komt of in je eten blijft hangen? Daarvoor zijn een haarband, een aantal haarclipjes en een haarelastiekje de ideale oplossing. Geen chocoladepasta in het haar van je kind, gefrustreerde blikken tijdens harde wind of haar dat voor je ogen hangt, hoe fijn is dat? Bij Little Wannahaves ben je aan het juiste adres voor mooie en praktische toevoegingen aan de garderobe van jouw kindje! Met merken als Sproet & Sprout ben jij ervan verzekerd dat je slaagt.

Wie mooi wil zijn…

De haaraccessoires die wij verkopen zijn gelukkig niet alleen functioneel, zeer zeker niet! De haarbanden, haarclipjes en haarelastiekjes zien er ook nog eens hip uit. Ga jij voor een stoere look? Combineer een paardenstaart dan met een aantal leuke haarclipjes. Houdt jouw kind meer van schattige kleding? Combineer dan een vlecht met een gave haarband. De opties zijn eindeloos!

We ♥ moeder aarde

Wij als Little Wannahaves verkopen merken die gebruik maken van zo duurzaam mogelijke materialen. Zo ben je niet alleen bezig de outfit van je kindje on fleek te maken, maar help je een handje om goed voor onze planeet te zorgen. Ook geef je jouw kindje de boodschap mee om lief te zijn voor de planeet. Dat is een fijn idee toch?

Help, welke maat moet ik kiezen?

Wij begrijpen het heel erg goed als je eerst wilt weten hoe een haarband of haarclipje er in het echt uitziet. Ben je benieuwd? Kom dan gerust een keer langs in onze stenen winkel aan de Zakkendragerssteeg in hartje Utrecht! We helpen je daar graag verder.

Filteren op
Merk
Prijs
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst