Houten blokken

Item 1-15 van 15 in totaal item(s)

Houten blokken speelgoed

Het meest bekende en klassieke stuk speelgoed: houten blokken. Bekend van je eigen jeugd en een garantie voor uren plezier. Met de houten blokkenset kan je kleintje spelenderwijs vormen en kleuren ontdekken. Houten blokken hebben een goede grip, wat fijn is voor de kleine kinderhandjes om een toren te kunnen bouwen. Naast het leren stapelen kan je kleintje ook nog leren tellen met de houten speelblokken. Het houten blokken speelgoed kan overal mee naartoe: spelen bij een vriendje of lekker op het strand, want de blokkenset van hout kan goed tegen een stootje. De houten blokken zijn duurzaam en blijven lang mooi. 

Houten blokken voor baby’s

Wij hebben ook houten kubussen en blokken voor de allerkleinsten. Met de houten speelblokken creëert een baby gevoel voor vormen, ruimte, begrip voor hoog en laag en de verschillen tussen groot en klein. Want niet elke vorm past op elkaar. En een hoge blokkentoren blijft op een gegeven moment niet meer staan. Of misschien vindt je kleintje het juist wel leuk om de toren zelf om te gooien. Ook dat is onderdeel van de ontwikkeling: omgooien, de blokken terugbrengen en allemaal opnieuw verzamelen helpt je kind om afstand te leren.

Blokkenset hout in mooie kleuren

Wij verkopen onder andere de houten blokkensets van Grimm’s. Deze blokken staan bekend om de vrolijke kleuren die de zintuigen prikkelen. Dit houten blokken speelgoed bestaat niet alleen uit kubussen, er zijn ook andere leuke vormen om mee te stapelen of puzzelen. Zo kan je kindje de fijne motoriek blijven ontwikkelen en steeds mooiere en grotere bouwprojecten maken. Houten blokken zijn maar een simpel stuk speelgoed, maar een kind kan het op zó veel creatieve manieren gebruiken. Ze raken er nooit mee verveeld. Houten speelblokken zijn dus eigenlijk onmisbaar voor een kind. Iedereen zal er daarom ook altijd blij mee zijn als cadeau. Kijk snel welke houten blokkenset jij wil bestellen, voor je eigen kindje of misschien als leuk kraamcadeau.

Filteren op

Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst