Houten blokken

Item 1-13 van 13 in totaal item(s)

Houten blokken

Het meest bekende en klassieke stuk speelgoed: houten blokken! Met de houten blokkenset kan je kind spelenderwijs vormen en kleuren ontdekken. Houten blokken hebben een goede grip, wat fijn is voor de kleine kinderhandjes om een toren te kunnen bouwen. Ook stimuleert de goede grip de fijne motoriek. Naast het leren stapelen kunnen kinderen ook nog leren tellen met de houten speelblokken. Ideaal dus! Houten blokken speelgoed kan overal mee naartoe: spelen bij een vriendje of lekker op het strand, want een blokkenset van hout kan goed tegen een stootje. De houten blokken zijn duurzaam en blijven lang mooi. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee!

Houten blokken voor baby’s

Ben jij op zoek naar houten kubussen en blokken voor de allerkleinsten? Dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres! Met de houten speelblokken creëert jouw baby gevoel voor vormen, ruimte, begrip voor hoog en laag en de verschillen tussen groot en klein. Kijk toe hoe jouw kind torens bouwt, de valkracht van blokken onderzoekt of blokken sorteert terwijl jij geniet van een welverdiende kop koffie. Houten blokken kunnen zorgen voor uren speelplezier!

We ❤ moeder aarde

Ben jij op zoek naar verantwoord en duurzaam speelgoed? Zoek dan niet langer! Bij Little Wannahaves werken wij met merken die zo veel mogelijk duurzaam produceren. Op die manier kunnen onze kinderen ook genieten van al het moois dat de planeet te bieden heeft. merken als Grimm’s en Liewood maken speelgoed van zo verantwoord mogelijk hout. Ook is het speelgoed dat wij verkopen van goede kwaliteit. Daardoor gaat het houten speelgoed lekker lang mee. Ideaal toch? Little Wannahaves verkoopt houten blokken van onder andere het merk Grimm’s. Grimm’s staat bekend om haar antroposofische speelgoed dat het creatief denken van kinderen stimuleert. Ook zorgen de blokken van Grimm’s ervoor dat de motoriek en het ruimtelijk inzicht van je kind zich ontwikkelen. Houten blokken lijken maar een simpel stuk speelgoed, maar een kind kan het op zó veel creatieve manieren gebruiken! Een droomhuis bouwen, duikplanken creëren of blokken sorteren: de opties zijn eindeloos! Houten speelblokken zijn dus eigenlijk onmisbaar voor een kind. Kortom: houten blokken zijn een ideaal cadeau om te geven en om te krijgen! Neem een kijkje in onze webshop en laat je inspireren…

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst