Snurk


SNURK kinderkleding

Het Amsterdamse merk SNURK maakt o.a. kinderkleding met de hipste designs. SNURK kinderkleding is geschikt om iedere dag weer lekker in te kunnen rennen, kruipen, springen en spelen. De kinderkleding van SNURK wordt van allerfijnste en zachtste materialen gemaakt, op een duurzame manier. De kinderkleding van SNURK is zowel geschikt voor overdag als kleding als ’s nachts als pyjama. Misschien wel lekker om ze ’s avonds schone kleren aan te trekken voor ze naar bed gaan, maar dat is geen enkel probleem met de ruime collectie SNURK kinderkleding.

SNURK

Het Nederlandse merk SNURK is in 2007 gestart met het maken en ontwerpen van beddengoed. Ze maken gebruik van verschillende designs met een knipoog. De producten van SNURK worden in Portugal met veel zorg en vakmanschap gemaakt. Alle kleding van SNURK wordt gemaakt van super zacht, biologisch katoen. Dit katoen is GOTS gespecialiseerd, dat zijn de strengste eisen die je op biologische vezels hebt wereldwijd. Er komen geen kinderhanden aan te pas. De prints op de kleding en beddengoed van SNURK worden handgemaakt en zijn fantasierijk. Met het merk zijn ze gedreven om nieuwe betekenis te geven aan de kunst van het nietsdoen.

SNURK pyjama

SNURK pyjama’s zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Alle SNURK pyjama’s kunnen door zowel jongens als meisjes worden gedragen en kunnen ook overdag worden gedragen. Zo kun je kiezen uit hippe T-shirts waar ze in kunnen slapen, maar die je ook overdag kunt combineren met een spijkerbroek. De kleding van SNURK is goed te stijlen en ziet er mooi uit, maar draagcomfort blijft het belangrijkste. Alle SNURK pyjama’s zijn voorzien van leuke kleuren en prints die perfect aansluiten bij de kindermode van nu.

SNURK playsuit

Naast T-shirts, shorts, sweaters, jurkjes en combi-sets staat SNURK ook bekend om de playsuits. Deze zijn super comfortabel en hebben iets weg van een onesie of een lekker huispak voor je kleintje. De SNURK playsuit is net als de andere kledingstukken van SNURK gemaakt van biologisch katoen en is lekker zacht. Zo lekker dat je hem eigenlijk niet meer uit wil trekken. En als je de SNURK playsuit en andere kleding op 30 graden wast, blijft hij altijd lekker zacht.

Product toegevoegd aan verlanglijst