Oli & Carol


De Oli & Carol bijtspeeltjes zijn speciaal ontworpen om op te bijten. De bijtringen zijn van 100% natuurlijke Latex van Hevea bomen gemaakt. Een leuke variant op de standaard bijtring, zoals de avocado of de wereldbol.

 

Oli & Carol

Oli & Carol is een jong bedrijf uit Barcelona dat gespecialiseerd is in het ontwerpen van cool natuurlijk babyrubber speelgoed voor moderne ouders en hun kinderen. De creatieve zielen achter het merk zijn Olimpia en Carolina, twee zussen die het bedrijf 5 jaar geleden begonnen toen ze nog maar 21 en 16 jaar oud waren. Ze geloven in producten die een ambachtelijk handgemaakt proces volgen. Hun missie is om voor het milieu te zorgen met plasticvrije producten en 100% natuurlijke grondstoffen. Olimpia en Carolina zijn continu bezig met het ontwerpen en uitbreiden van het merk over de hele wereld. Oli & Carol is wereldwijd aanwezig in meer dan 45 landen.

 

Oli & Carol bijtringen

De bijtringen van Oli & Carol blijven ook drijven, dus kunnen ook mee in bad genomen worden om lekker mee te spelen. Daarnaast zijn alle bijtringen van Oli & Carol in een leuke vorm, dus staan ze ook leuk als decoratie in de kinderkamer. Er zit geen gaatje in de bijtringen van Oli & Carol dus er kan geen water inkomen, dus geen vocht en ook geen viezigheid. De bijtspeeltjes worden gemaakt van natuurlijke materialen en zijn vrij van BPA. Handbeschilderd met natuurlijke pigmenten, een voor een, dus er zijn geen twee hetzelfde! 

 

Meer dan alleen speelgoed

Met elke collectie willen ze een krachtige boodschap overbrengen naar hun gemeenschap. Met de Fruits & Veggies laten ze kinderen kennismaken met een gezonde levensstijl. Met de H2Origami-collectie doneren ze voordelen aan Oceana Organization, die oceanen over de hele wereld reinigt. Elke kleine actie telt en de missie van Olimpia en Carolina is om gezinnen kennis te laten maken met zulke belangrijke boodschappen en een verschil te maken.

Product toegevoegd aan verlanglijst