Nifty


Nifty

Nifty, vroeger ook wel bekend onder de naam ‘Invented 4 Kids’, is in 2014 opgericht door de Nederlander Guus Welling. Guus Welling is uitvinder, ondernemer en vader van twee kinderen. Het eerste product van Nifty is de welbekende plassticker. Deze sticker heeft een hele generatie jongetjes goed leren richten in de wc-pot, om zo ongewenste spetters te voorkomen! Inmiddels wordt de plassticker verkocht bij de ‘Magic Potty Trainer’. Nifty staat vandaag de dag bekend om haar duurzame babyproducten die nét een beetje anders zijn dan de rest. Ben je op zoek naar een origineel, praktisch kraamcadeau? Dan is een product van Nifty wellicht iets voor jou!

And the winner is…

Omdat Nifty bekend staat om haar originele producten, heeft Nifty een aantal (internationale) prijzen op haar naam staan. Zo is Nifty onder andere opgenomen in de Nederlandse MKB innovatie top 100 van 2018. Dit is een lijst die wordt samengesteld door de Kamer van Koophandel en bevat de 100 meest innovatieve, succesvolle uitvindingen die dat jaar zijn uitgebracht in Nederland. Ook heeft Nifty de Innovation Baby Award in 2014 en 2018 en de Grand Prix Mam’ Advisor by Magic Maman in 2018 gewonnen. Door een kraamcadeautje van Nifty te kopen, ben je dus verzekerd van een origineel, innovatief cadeau!

Plants are friends

Duurzaamheid staat bij Nifty voorop. Omdat Nifty duurzaamheid zo belangrijk vindt, proberen ze zo duurzaam mogelijk te werken en gebruiken ze alleen maar biologisch katoen. Producten van Nifty zijn allemaal met de hand gemaakt om zo meer liefde in jouw kraamcadeau, verjaardagscadeau of toevoeging aan jouw assortiment essentiële spulletjes voor je baby te stoppen. Ook worden de producten die Nifty verkoopt, verpakt zonder plastic. Op die manier verklein jij jouw ecologische afdruk en ben je bezig om goed te zorgen voor onze planeet. Het atelier van Nifty staat in Turkije. Door de producten van Nifty in Europa te laten maken, kan Nifty ze de kwaliteit van de producten, de werkomstandigheden en het gebruik van de producten goed in de gaten houden. Daarnaast is Nifty bezig om te leren hoe ze nóg duurzamer kunnen werken dan ze al doen. Goed bezig dus!

Nifty douche handschoen

Douchen samen met je kindje is ontspannend en fijn, maar veel ouders zijn bang om hun kindje te laten vallen door de weinige grip die je hebt. Gelukkig heeft Nifty hier een oplossing voor: de Nifty douche washand. Deze washand van Nifty maakt douchen met je kleintje nóg fijner! Deze douche washand van Nifty is gemaakt van hoogwaardig biologisch katoen en blijft aan je arm ‘plakken’. De Nifty douche washand gaat over je hele onderarm heen en zorgt daarmee voor extra veiligheid tijdens het douchen met je kindje. Perfect als cadeautje voor jezelf of als kraamcadeau voor iemand anders! Door de vele hippe kleurtjes en verschillende gezichtjes is er voor ieder wat wils. Een wit zeehondje, roze konijn of toch een gele beer? De opties zijn eindeloos met de Nifty douche washand! Ben je benieuwd geworden? Kom dan gerust een keer langs in onze winkel in hartje Utrecht. Wij helpen je graag verder.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst