Wil je een artikel terugsturen? Dit kan als je ons binnen 14 dagen laat weten welke items je wilt terugsturen. Graag ontvangen we het ordernummer en je bankrekeningnummer zodat we na ontvangst van de artikelen het retourbedrag naar je over kunnen maken. 

Wil je een artikel ruilen? We hebben geen ruilservice. Dus wil je een artikel bijvoorbeeld een maat groter hebben dan stuur je het artikel terug en bestel je het nieuwe artikel op onze website.

Belangrijk is dat de items onbeschadigd en ongedragen in de originele verpakking worden teruggestuurd. De kosten voor het retour zenden zijn voor je eigen rekening. Het terugstorten van de verzendkosten doen wij niet als niet alle producten worden geretourneerd. Heb je gebruik gemaakt van gratis verzending maar komt het aankoopbedrag door het retourneren van een artikel onder de € 50 dan brengen wij € 4,95 in mindering op het retourbedrag.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk zijn voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. Vraag altijd om een verzendbewijs en bewaar deze totdat je van ons een bericht van ontvangst hebt gekregen.

Retouren die niet zijn aangemeld worden niet in behandeling genomen.

Het retouradres is:

Little Wannahaves
Zakkendragerssteeg 8
3511 AA Utrecht

Product toegevoegd aan verlanglijst