Houten auto's

Item 1-24 van 30 in totaal item(s)

Houten auto's

Ben je op zoek naar houten auto’s voor je kleintje? Dan zit je bij Little Wannahaves helemaal goed. Bij ons vind je verschillende houten speelgoedauto’s en andere voertuigen zoals campers. De houten auto’s hebben echte wieltjes zodat ze kunnen rijden. Perfect om de meest avontuurlijke roadtrips mee te maken dus! Of je nou thuis blijft en boodschappen gaat doen of dat je met de auto door Afrika reist: met houten auto’s en campers kan jouw kind zijn of haar fantasie in de vrije loop laten!

Duurzaam de weg op

De houten auto’s van Little Wannahaves gaan erg lang mee door de hoge kwaliteit. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee! Ook zorgt het hout voor een stoere, retro look die past bij ieder interieur.

Zelfs voor de kleinsten

Wist je dat de houten auto’s van het Deense merk Liewood gemaakt zijn van beukenhout? Door de grote, afgeronde vormen zijn de auto’s niet gevaarlijk wegens kleine onderdelen. Ook zorgen de afgeronde vormen ervoor dat de auto’s makkelijk vast te houden zijn door kleine kinderhanden. Dat is fijn voor het stimuleren van de ontwikkeling van de fijne motoriek. Het beukenhout zorgt ervoor dat de auto’s hufterproof zijn. Je peuter kan dus los gaan zonder dat zijn of haar favoriete auto kapot gaat!

Voor jong en oud

Ken jij het merk Grimm’s al? Grimm’s staat bekend om haar antroposofische speelgoed. Dat houdt in dat het speelgoed van Grimm’s niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook de motoriek, het creatief denken en het ruimtelijk inzicht stimuleert! Speelgoed van Grimm’s groeit mee met de behoeften van jouw kindje en gaat daardoor lang mee. Dat geldt ook voor de houten auto’s van Grimm’s. De auto’s zijn gemaakt van lindenhout en geverfd met verf op waterbasis. Daardoor bevatten de auto’s van Grimm’s geen giftige stoffen en zijn ze helemaal veilig voor jouw kinderen.

Veilig parkeren

Ook voor garages ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres! Met een garage van bijvoorbeeld het merk Plan Toys is de ervaring helemaal compleet. Ook kun je de Plan Toys garage helemaal customizen naar de smaak van jouw kindje met krijt. Zo kan jouw kind zijn of haar creativiteit kwijt in het verkeer!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst