(Houten) speelgoed

Item 1-24 van 29 in totaal item(s)

Forever young!

Voor duurzaam, verantwoord en origineel speelgoed moet je bij Little Wannahaves zijn! Met ons speelgoed wil iedereen voor altijd kind blijven. Of je nu op zoekt bent naar een (kraam) cadeau, opkikkertje of pedagogisch verantwoord speelgoed, bij Little Wannahaves slaag je gegarandeerd! Met merken als Liewood, Grimm’s, Magna-Tiles en Way To Play is jouw kind verzekerd van urenlang speelplezier.

Lief voor de planeet

Bijna al het speelgoed dat wij verkopen, is gemaakt met zo duurzaam mogelijke materialen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat we goed zorgen voor de planeet waarop we leven, zodat de generaties na ons ook kunnen genieten van al het moois dat de aarde te bieden heeft. Ook is ons speelgoed door de duurzame materialen extra veilig voor je kindje. Geen giftige verf of schadelijke siliconen dus!

Stimuleren van de ontwikkeling

Met het speelgoed van merken als Grimm’s en Magna-Tiles ben je verzekerd van speelgoed dat meegroeit met de behoeften van jouw kind. Het speelgoed is namelijk open-ended, wat inhoudt dat de opties eindeloos zijn! Puzzelen, bouwen, leren tellen… Het creatief denken van kinderen wordt met dit speelgoed gestimuleerd. Ook wordt de ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht gestimuleerd met open-ended speelgoed. Zo kan jouw kind zichzelf spelend ontwikkelen terwijl jij lekker meegeniet vanaf de bank.

Passend in ieder interieur

Houten speelgoed heeft als voordeel dat de basiskleur van het speelgoed een neutrale kleur heeft. Hierdoor is houten speelgoed passend in ieder interieur, zodat jij de rust in huis kan bewaren. Heeft jouw huis veel neutrale tinten? Overweeg dan een stapeltoren van Mushi. Houd je van meer kleur in je huis? Wie weet is een neon regenboog van Grimm’s dan wel iets voor jou! Zien we je terug?

De meest verrassende cadeaus

Als je op zoek bent naar een origineel en leuk verjaardagscadeau, ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. Ons speelgoed sluit aan op het speelgoed dat goed in de smaak valt bij kinderen en vaak nét een beetje anders is. Zo weet je zeker dat je iemand iets geeft waar diegene blij mee is. Wie krijgt er tenslotte geen glimlach op zijn gezicht na het krijgen van een regenboog?

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst