IZIPIZI

Item 1-18 van 18 in totaal item(s)

IZIPIZI

De zon schijnt, de lucht is blauw… zonnebril, kom maar gauw! Wij verkopen zonnebrillen van het Franse merk IZIPIZI. IZIPIZI verkoopt hippe, flexibele zonnebrillen die de ogen van jouw kindje beschermen tegen de schadelijke ultraviolette straling van de zon. Ook zijn de zonnebrillen van IZIPIZI van hoge kwaliteit, waardoor de zonnebrillen erg duurzaam zijn.

Smeer je in…

Het is algemeen bekend dat je je goed moet weren tegen de schadelijke ultraviolette straling van de zon. IZIPIZI verkoopt hippe zonnebrillen die er niet alleen heel erg cool uitzien, maar die de kijkers van je kleintje ook nog eens goed beschermen. Als het zonlicht te fel is, zijn je ogen namelijk niet meer in staat om de schadelijke ultraviolette straling tegen te houden. Dat is extreem gevaarlijk, maar gelukkig heeft IZIPIZI zonnebrillen uitgebracht die de ogen van je kindje voor 100% beschermen tegen ultraviolette straling. Zo kan jouw kindje de wereld om zich heen ontdekken, zonder schade op te lopen aan de ogen. Handig, right?

Looking good!

IZIPIZI heeft zonnebrillen die niet alleen veiligheid bieden voor de ogen, maar ze zien er ook nog eens mega hip uit! De ronde IZIPIZI zonnebrillen zijn een tijdloos model en met het brede aanbod aan kleuren kan je eindeloos mixen en matchen. Wil je gaan voor een retro look met een bruin of zwart model, of ga je toch liever voor een frisse uitstraling met een gele of roze zonnebril van IZIPIZI? De opties zijn eindeloos met IZIPIZI. Twijfel je over welke kleur jouw kind het leukst vindt? Kom dan een keer langs in onze winkel in hartje Utrecht en wij helpen je graag verder!

Een zonnebril die lang meegaat

Het overkomt de beste van ons: nadat je hebt genoten van een zomerse wandeling ga je per ongeluk op je zonnebril zitten… Of je kindje is zo gefascineerd door de prachtige IZIPIZI zonnebril dat hij of zij de pootjes ver uit elkaar trekt. Gelukkig is dat geen enkel probleem met de zonnebrillen van IZIPIZI! Doordat de zonnebrillen flexibele pootjes hebben, gaan de zonnebrillen extra lang mee. Ook is de kans dat je de zonnebril van IZIPIZI verliest een stuk kleiner, omdat de zonnebril geleverd wordt met een bandje. Zo blijft de zonnebril extra goed zitten op het hoofd van je kindje en raak je de zonnebril een stuk minder snel kwijt, ideaal toch?

Beperk je ecologische voetafdruk

Met het aanschaffen van een IZIPIZI zonnebril koop je niet alleen heel erg duurzaam. IZIPIZI zet zich namelijk in voor het verkleinen van hun ecologische voetafdruk. Ook wil IZIPIZI zo veel mogelijk gerecycled materiaal gebruiken in hun zonnebrillen om zo de impact op het milieu te verkleinen.

Be kind ♥

Wist je dat IZIPIZI jaarlijks aan meerdere goede doelen doneert? In 2022 heeft IZIPIZI geld gedoneerd aan L'Union Pour L'Enfance en La Cloche. L'Union Pour L'Enfance is een goed doel dat zich inzet om kwetsbare kinderen te helpen. L'Union Pour L'Enfance helpt dakloze mensen. Met een zonnebril van IZIPIZI support jij dus een bedrijf dat zich inzet voor het creëren van een mooiere wereld!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst