Houten dieren

Item 1-24 van 43 in totaal item(s)

Houten dieren

Houten dieren zijn leuk speelgoed voor je kleintje. Houten dieren stimuleren de fantasie en staan ook nog leuk in de woonkamer of in de kinderkamer. Daarnaast zijn de dieren van hout gemaakt. De houten dieren zijn dus gemaakt van duurzaam materiaal en zijn makkelijk vast te houden. Doordat de dieren van hout gemaakt zijn, gaat het speelgoed extra lang mee! Door al op jonge leeftijd met houten dieren te spelen, leren kinderen het verschil tussen verschillende dieren.

Leuk voor jong en oud!

De houten dieren zijn leuk om mee te spelen. Speelse gezichtjes en zachte kleuren zorgen voor een uitnodigende uitstraling. De afgeronde vormen zorgen er ook voor dat de houten dieren makkelijk vast te houden zijn. Hierdoor wordt de fijne motoriek van jouw kindje gestimuleerd. Ook zijn de houten dieren een mooie aanvulling op ieder interieur! Door de houten look, zachte kleuren en speelse illustraties zijn de dieren leuk om neer te zetten in de kinder- of woonkamer. Ben je benieuwd geworden? Neem een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Utrecht! Je vindt ons aan Zakkendragerssteeg nummer 8. We helpen je daar met liefde verder.

We ❤ moeder aarde

Ben jij op zoek naar verantwoord en duurzaam speelgoed? Zoek dan niet langer! Bij Little Wannahaves werken wij met merken die zo veel mogelijk duurzaam produceren. Op die manier kunnen onze kinderen ook genieten van al het moois dat de planeet te bieden heeft. merken als Grimm’s en Liewood maken speelgoed van zo verantwoord mogelijk hout. Ook is het speelgoed dat wij verkopen van goede kwaliteit. Daardoor gaat het houten speelgoed lekker lang mee. Ideaal toch?

Holztiger

Een van de bekendste merken op het gebied van houten dieren is het merk Holztiger. Holztiger produceert houten dieren die gemaakt zijn van duurzaam esdoornhout waardoor het speelgoed lekker lang meegaat. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee! De dieren van Holztiger worden beschilderd en afgelakt met een verf op waterbasis, ze zijn dus helemaal veilig! Om de houten dieren een extra liefdevolle touch te geven, worden ze met de hand gemaakt.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst