Mobiel

Item 1-4 van 4 in totaal item(s)

Helemaal zen

Iedere kersverse ouder is er wel bekend mee: de baby mobiel. Deze mobiel hang je boven de box, wieg of aan de kinderwagen en zorgt ervoor dat je kindje helemaal tot rust kan komen. Dus ben je op zoek naar een mooi en functioneel kraamcadeau? Dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Een echte must

Een mobiel zorgt ervoor dat baby's tot rust komen en weg kunnen zakken in een heerlijke droom. Ook wordt het zicht van baby’s gestimuleerd met een mobiel doordat baby’s verschillende figuurtjes kunnen volgen met zijn of haar ogen. Ook kan de motoriek van baby’s gestimuleerd worden door de baby’s te laten grijpen naar de figuren die aan de mobiel hangen. Kortom, een mobiel is een echte must voor iedere kersverse ouder. Of je nu op zoek bent naar een grote mobiel voor boven de box of een on the go mobiel voor aan de kinderwagen, bij Little Wannahaves hebben we het allemaal!

Als muziek in de oren

Baby’s worden rustig van muziek. Met rustgevende, fijne melodietjes als ‘slaap, kindje, slaap’ zorg je voor een oase van kalmte in de baby- of woonkamer. Ben jij op zoek naar een muziekmobiel die je gemakkelijk mee kunt nemen? Ook dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. We verkopen ook muziekmobielen die gemakkelijk te bevestigen zijn aan de kinderwagen. Met merken als het Deense Liewood en Noodoll is er voor ieder wat wils.

Interieur

Wij verkopen veel merken die geïnspireerd zijn op het leven in Scandinavië. Dat is terug te zien in de producten die we verkopen. Doordat we merken als Liewood, Mushie en Fabelab verkopen, slaag je bij Little Wannahaves gegarandeerd als je op zoek bent naar een hippe, mooie en duurzame mobiel. De Scandinavische merken werken met natuurlijke en rustige kleuren en duurzame materialen. Ben je op zoek naar een speelser design? Overweeg dan een mobiel van bijvoorbeeld het merk Noodoll. Door haar originele designs en frisse kleuren is een mobiel van Noodoll een mooie toevoeging aan de kinderkamer. Een muziekmobiel van Noodoll kan je zelfs wassen, mega praktisch dus!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst