Keukenspullen


Bon appétit!

Niets is zo heerlijk als samen met je kindje koken. Door de fijne geuren van versgebakken taartjes en koekjes, de smaak van pasta die zo lekker is dat het lijkt alsof jullie je in Italië bevinden of pannenkoeken die lekker fluffy zijn zorg je gegarandeerd voor een glimlach op de gezicht van je kindje. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Let’s bake, baby!

Samen bakken is erg gezellig om te doen. Met een lekker muziekje op en de geur van kaneel maak je niet alleen de lekkerste koekjes en taartjes, maar zorg je ook voor mooie herinneringen samen met je kind. Bakken is dus een activiteit die voor veel verbinding zorgt. Ook zorgt bakken dat de fijne motoriek van kinderen gestimuleerd wordt. Kortom, een leuke en leerzame activiteit! Ben je op zoek naar bakvormpjes, knoei schorten of ander keukengerei speciaal voor kinderen? Dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren.

King of queen in de keuken

Voor kookspullen ben je bij Little Wannahaves ook aan het juiste adres. Of je nu op zoek bent naar keukengerei die kinderen echt kunnen gebruiken of keukengerei als aanvulling op de speelgoed collectie van je kind, bij Little Wannahaves hebben we het allemaal! Het speelgoed dat wij verkopen, is gemaakt van hoge kwaliteit materialen. Ook zorgen we ervoor dat er geen schadelijke stoffen in ons keukengerei zit. Wij begrijpen het maar al te goed dat jij de veiligheid van je kind voorop stelt. Daarom is het keukengerei dat wij verkopen, BPA- en ftalaten vrij. Op die manier ben jij er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in het keukengerei zitten. Zitten er siliconen in het product dat je koopt? Dan is het product voor een groot deel gemaakt van foodgrade siliconen waardoor het helemaal safe is om in de mond van je kindje te stoppen. Better safe than sorry!

We ♥ moeder aarde

Omdat wij het belangrijk vinden om goed te zorgen voor de planeet waarop we leven, werken we met merken die zo duurzaam mogelijk produceren. Dat is te zien aan de hoge kwaliteit van de producten. Het keukengerei dat wij verkopen, gaat lekker lang mee. Dat is niet alleen fijn voor de natuur, maar ook voor je portemonnee! Daarnaast doen we ons best om te werken met merken die hun producten leveren in een zo veel mogelijk plasticvrije verpakking. Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken het cadeau met liefde voor je in!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst