Buitenspeelgoed

Item 1-24 van 32 in totaal item(s)

De hort op

Buiten spelen is ontzettend belangrijk voor kinderen. Samen spelen, de wereld ontdekken en opgaan in een fantasiespel zijn allemaal dingen die een positief effect hebben op de ontwikkeling van kinderen. Ook zorgt spelen in de buitenlucht gegarandeerd voor avontuur. Maak buiten spelen nog aantrekkelijker met het buitenspeelgoed van Little Wannahaves!

‘Wie niet weg is, is gezien!’

Een potje voetballen, buskruiten of lummellen… Wie kent deze klassieke spellen niet? Het in huis hebben van een speelbal is dus mega handig. De opties met ballen zijn eindeloos en stimuleren de grove motoriek, het samen spelen en is goed voor de conditie. Overweeg bijvoorbeeld een bal van het Franse merk Ratatam. Deze ballen komen in een prachtige verpakking waardoor ze erg leuk zijn om te geven als cadeautje! Ook zijn de ballen die wij verkopen makkelijk op te pompen. Zo ben jij verzekerd van een bal die lang meegaat!

Zon, zee, zand

Op het strand valt er een hoop te beleven. Zeemeermin spelen in de zee, de grootste zandkastelen bouwen met het zand of een actief spelletje spelen. Maak een stranddag nóg leuker met ons buitenspeelgoed! Of je nou op zoek bent naar emmertjes, open-ended speelgoed voor op het strand of bouwpakketten om zandkastelen mee te maken, bij Little Wannahaves ben je aan het juiste adres.

Is het een vogel? Of toch een vliegtuig?

Het speelgoed van het merk Green Toys is ideaal om mee buiten te spelen. Green Toys is een merk dat is ontstaan in de Verenigde Staten en werkt met 100% gerecycled plastic. Green Toys is dus niet alleen fijn speelgoed voor kinderen, maar ook voor de planeet! Door de originele kleurencombinaties en speelse ontwerpen valt het speelgoed erg in de smaak bij jonge én oude kinderen! Ben je benieuwd geworden? Kom eens langs in onze winkel aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Wij helpen je daar met liefde verder!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst