Fopspenen

Item 1-9 van 9 in totaal item(s)

Veilig en comfortabel

Ongeveer 75 jaar geleden werd de eerste fopspeen uitgebracht om aan de zuigbehoeften van kinderen te voldoen. Sinds die 75 jaar zijn fopspenen niet meer weg te denken in de wereld van mensen met kinderen. Fopspenen zorgen voor een gevoel van comfort en veiligheid zodat jouw kindje kan ontspannen.

Liever te veel dan te weinig

Wist je dat een kind in diens eerste levensjaar gemiddeld 10 tot 15 fopspenen gebruikt? De meeste fopspenen raken kwijt. Daarom kan je als ouder nooit genoeg speentjes in huis hebben! Fleur het gezichtje van je kindje op met een van onze fopspenen. Door het brede aanbod is er voor ieder wat wils. Wil je een zachte uitstraling? Kijk dan eens rond tussen de pastelkleurige fopspenen. Ga je liever voor een stoere look? Dan is een denim blauwe fopspeen wellicht iets voor jou. Neem gerust een kijkje in de webshop en laat je inspireren!

Lichtpuntjes in de meest donkere nachten

De nachten kunnen als kersverse ouder zwaar vallen. Een kindje dat zich niet lekker voelt of moeite heeft met doorslapen… Maak de nachten makkelijker met een glow in the dark fopspeen van het merk Bibs. Houd de speen voor een minuut in het licht en je bent de hele nacht verzekerd van een speen die licht geeft. Zo kan je de verloren speen makkelijk vinden en kruip jij sneller je bed weer in!

Bibs spenen

Een van de bekendste merken binnen de wereld van fopspenen is het Deense merk Bibs. Bibs produceert fopspenen gemaakt van 100% natuurlijk rubber. Ook zijn de fopspenen van Bibs BPA vrij waardoor ze helemaal veilig zijn voor je kindje en hebben ze een rond schildje. Op die manier irriteren de fopspenen van Bibs niet de mond van je kindje.

Better safe than sorry…

Fopspenen raken helaas snel kwijt. Gelukkig kan je bij Little Wannahaves terecht voor speenkoorden en speenhouders! Zo ga jij goed voorbereid op pad en raak je de favoriete speen van jouw kleintje minder snel kwijt. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren of kom langs in onze winkel in Utrecht. Je vindt ons aan Zakkendragerssteeg nummer 8. Wij helpen je daar met liefde verder!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst