Bestek


Aan taaaafel!

Eten is voor kinderen een hele ervaring: het ontdekken van nieuwe smaken, structuren en geuren is één groot feest! Ben jij op zoek naar bestek om de keukentafel mee op te fleuren? Dan ben je bij Little Wannahaves aan het juiste adres. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren!

Mooi én functioneel

Bestek is ideaal als je op zoek bent naar een mooi en functioneel cadeau waar niet alleen kinderen blij van worden. Met een functioneel cadeau als bestek zorg je gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van iedere ouder en/of verzorger! Van bestek kan je tenslotte geen genoeg hebben, zeker als kinderen een groot feest weten te maken van eten. Dus of je nou op zoek bent naar lepels, vorken, messen of zelfs een spork: bij Little Wannahaves hebben we het allemaal! Veel van het bestek dat wij verkopen, kan gewoon in de vaatwasser. Daarmee neem je een hoop opruimwerk uit handen van ouders!

We ♥ moeder aarde

Omdat wij het belangrijk vinden om goed te zorgen voor de planeet waarop we leven, werken we met merken die zo duurzaam mogelijk produceren. Dat is te zien aan de hoge kwaliteit van de producten. Het bestek dat wij verkopen, gaat lekker lang mee. Dat is niet alleen fijn voor de natuur, maar ook voor je portemonnee! Daarnaast wordt veel van het bestek geleverd in een plasticvrije verpakking. Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken het cadeau met liefde voor je in!

Better safe than sorry

Wij begrijpen het maar al te goed dat jij de veiligheid van je kind voorop stelt. Daarom is het bestek dat wij verkopen, BPA- en ftalaten vrij. Op die manier ben jij er zeker van dat er geen schadelijke stoffen in het bestek zitten. Het siliconen bestek dat wij verkopen, is voor een groot deel gemaakt van foodgrade siliconen waardoor het helemaal safe is om in de mond van je kindje te stoppen. Better safe than sorry!

Alle kleuren van de regenboog

Of je nu op zoek bent naar roze of groen bestek, bruin of geel: bij Little Wannahaves verkopen we bestek in alle kleuren van de regenboog! Door het diverse aanbod kleuren, is er voor ieder wat wils en tover je een glimlach op het gezicht van iedere ouder, verzorger of kind.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst