Bon Ton Toys


Bon Ton Toys

Heb jij onze Bon Ton Toys knuffels al gespot in onze winkel? Bon Ton Toys is een van de beroemdste leveranciers van pluchen knuffels en dat is niet zonder reden. Sinds Bon Ton Toys in 1933 is opgericht, worden in meer dan 50 landen knuffels van Bon Ton Toys verkocht. De knuffels van Bon Ton Toys zijn van hoge kwaliteit en gaan daarom lang mee. Ook worden de knuffels van Bon Ton Toys geproduceerd volgens de voorwaarden van het Blue Angel certificaat. De knuffels van Bon Ton Toys kunnen met de hand worden gewassen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over saus- of verfvlekken en plakvingers en tover je de knuffel weer om als nieuw en ruikt het vriendje van je kind weer helemaal fris en fruitig!

Bon Ton Toys ♥ moeder aarde

Hoe fijn is het idee als je jouw kindje laat opgroeien met zo veel mogelijk duurzame, verantwoordelijke producten? Met de knuffels van Bon Ton Toys kan dat! De knuffels van Bon Ton Toys hebben namelijk het ‘Blue Angel’ certificaat. ‘Blue Angel' is een Duits milieukeurmerk, ontstaan in 1978 en is daarmee het oudste milieukeurmerk ter wereld. Producten met het Blue Angel certificaat zijn duurzamer dan soortgelijke producten. Op die manier laat jij jouw kindje opgroeien in een duurzame, milieuvriendelijke omgeving. Ook geef je jouw kindje al op tijd mee dat het belangrijk is om goed te zorgen voor jezelf en de planeet waarop we leven. Bon Ton Toys zet zich in om zo duurzaam en milieuvriendelijk mogelijk knuffels te produceren.

Fijne werkomstandigheden

De fabrieken waarin de knuffels van Bon Ton Toys worden geproduceerd, werken volgens het ICTI programma. Het ICTI programma zet zich in voor fijne en veilige omstandigheden voor werknemers. Het ICTI programma bij de fabrieken van Bon Ton Toys kenmerkt zich door 9 uitgangspunten: de werkuren moeten niet te veel zijn en overuren zijn alleen als de werknemer hiermee instemt, er is sprake van eerlijke en legale loon, er is geen kinderarbeid op de werkvloer van de fabrieken van Bon Ton Toys, er wordt geen geforceerd werk verricht, er wordt niet gediscrimineerd, werknemers worden respectvol behandeld, het recht van vereniging van werknemers wordt gerespecteerd, er worden individuele arbeidsovereenkomsten verstrekt en tot slot zijn de werkomstandigheden veilig en wordt de gezondheid van de werknemer niet in gevaar gebracht. Door een knuffel te kopen van Bon Ton Toys support je deze boodschap.

Bon Ton Toys meets Nijntje

Een van de meest bekende producten van Bon Ton Toys is de corduroy Nijntje. Deze leuke Nijntje knuffels van Bon Ton Toys zien er niet alleen erg schattig uit, maar de vulling is ook nog eens gemaakt van 100% gerecycled PET. Deze knuffel is dus milieuvriendelijk. De Nijntje knuffel van Bon Ton Toys is met de hand gemaakt voor een extra liefdevolle touch. Deze Nijntje knuffels zijn hét perfecte kraamcadeau en geven een leuke Utrechtse touch aan de kinderkamer. Nijntje, beter bekend als Miffy, is namelijk bedacht door de Utrechter Dick Bruna. Dick Bruna is inmiddels een van de bekendste Utrechters ter wereld.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst