Jellycat

Item 1-24 van 35 in totaal item(s)

De knuffels van Jellycat zijn om te omarmen, mee te kroelen en overal mee naar toe te nemen. De Jellycat knuffels zijn heel knuffelbaar, ze zien er grappig uit zoals een paddenstoel met een smiley, een struisvogel of een octopus.

 

Jellycat

De Jellycat knuffels worden sinds 1999 in Londen ontworpen. Het merk combineert luxe stoffen met ontwerpen, die soms komisch, soms heel lief, maar altijd een beetje anders zijn en je vrolijk maken. De naam Jellycat komt van een droom van een kind, die jellysnoepjes en katten leuk vond en bij het idee om deze twee te combineren moest lachen. Deze gedachte en de combinatie van de twee vormde de merknaam: Jellycat, wat precies de ontwerpen weerspiegelt.

 

Jellycat knuffel

Jellycat experimenteerde met ontwerpen en stoffen en voegt ieder jaar nieuwe knuffels aan het assortiment toe. Iedere knuffel heeft een specifiek ontwerp en voor ieder kind zal er een geschikte knuffel van Jellycat tussen zitten. De Jellycat knuffels zijn de zachtste knuffels die je ooit hebt gehad. De knuffels zijn er in verschillende formaten, zo heb je een baby van 14 cm, een little knuffel van 23 cm en een medium knuffel van 49 cm. De zijn de knuffels verkrijgbaar in small en medium, een kleine en een wat grote knuffel, de vorm van de knuffel bepaalt hierbij ook het formaat.

 

Jellycat konijn

Een van de populairste knuffels is de Jellycat konijn. Deze iconische bashful bunny’s zijn superzacht. Leuk om cadeau te geven als kraamcadeau. De Jellycat konijn gaat jarenlang mee en is verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. De Jellycat konijn heeft schattige flaporen en gaat jarenlang mee. Het zijn de leukste knuffels voor kinderen.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst