Mini Coco


Welkom op de wereld!

Gefeliciteerd, er is een kindje geboren! Of je nu op zoek bent naar een kraamcadeau voor jezelf, partner, collega, broer of beste vriendin, bij Little Wannahaves vind je gegarandeerd een kraamcadeau die een big smile op het gezicht van iedere ouder tovert! Met het Nederlandse merk Mini Coco ben je verzekerd van een cadeau dat aansluit op de ontwikkeling van jonge kinderen.

Ik zie, ik zie wat jij niet ziet…

Wist je dat net geboren kinderen alleen nog in zwart-wit zien? Ook zien baby’s maar tot 30 centimeter ver. Daarom zijn kijkkaarten van het Nederlands merk Mini Coco een perfect kraamcadeau om te krijgen. Met kijkkaarten stimuleer je de ontwikkeling van het zicht van kinderen. De kijkkaarten die wij verkopen, zijn gemaakt van hoge kwaliteit waardoor ze bestemd zijn tegen de meest nieuwsgierige baby handjes. Door het hoge contrast en de speelse illustraties zullen baby’s helemaal onder de indruk zijn van jouw kraamcadeau!

Praktisch en leerzaam

Mini Coco staat bekend om haar praktische en leerzame producten voor jonge kinderen. Het uitgangspunt van Mini Coco is dat ze producten maken waarmee kleine kinderen zich kunnen ontwikkelen. De kijkkaarten van Mini Coco zijn gedrukt op extra stevig karton, waardoor de kijkkaarten lekker lang meegaan. Zet de kijkkaarten neer in de box en kinderen zullen urenlang kijk- en speelplezier hebben! Als de kinderen behoefte hebben, staat er op de achterkant van de kijkkaarten een spelletje. Afhankelijk van het thema van de kaarten kan jij jouw kind uitdagen om kleuren te leren herkennen, te leren tellen of om ‘zoek de verschillen’ te spelen!

Voor kinderen, door kinderen

Het leuke van Mini Coco is dat Mini Coco voor kinderen, door kinderen is gemaakt! De illustraties op de producten van Mini Coco zijn namelijk gemaakt door kinderen om zo helemaal aan te sluiten op de belevingswereld van kinderen. Hoe leuk is dat? Kortom, een product van Mini Coco is een ideaal cadeau om te geven en om te krijgen! En nog een leuk weetje, de Mini Coco kijkkaarten worden gemaakt in ons eigen Nederland! Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken het met liefde in als een cadeau! Heb je een vraag over een product? Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Product toegevoegd aan verlanglijst