Plan Toys


Speelplezier voor jong en oud!

Ben jij op zoek naar een praktisch en leuk cadeau? Dan is speelgoed van Plantoys Toys wellicht iets voor jou! PlanToys is een speelgoedmerk dat in 1981 is opgericht door zeven nét afgestudeerde studenten die een missie hadden, namelijk om duurzaam, educatief en leuk speelgoed op de markt te brengen. Sinds Plan Toys is opgericht, worden de producten van Plan Toys wereldwijd verkocht. Een succesvol merk dus, en dat is niet zonder reden…

Lang leven het leren

PlanToys vindt het belangrijk om speelgoed te ontwerpen dat aansluit op de verschillende ontwikkelingsfases die kinderen doorlopen. Of je nu speelgoed zoekt waarmee je kan leren tellen, ruimtelijk inzicht ontwikkelt of het samenwerken stimuleert: PlanToys heeft het allemaal! Denk bijvoorbeeld aan een balanceerspel, puzzel of muziekinstrument. Kortom, PlanToys heeft voor ieder wat wils. Met het speelgoed van PlanToys ben je verzekerd van urenlang speelplezier!

Als muziek in de oren…

Een van onze favoriete producten van PlanToys is de collectie muziekinstrumenten. De muziekinstrumenten van PlanToys zijn gemaakt van hout, waardoor ze erg stevig zijn en er mooi uitzien. Ook maken de muziekinstrumenten van PlanToys een prettig geluid, waardoor je als ouder en/of verzorger niet overprikkeld raakt van schelle geluiden. Denk bijvoorbeeld aan de PlanToys ‘banjolele’, een banjo en ukelele in één! De instrumenten van PlanToys kan je, net als echte instrumenten, stemmen. Kijk eens rond in onze webshop of kom langs in onze winkel en laat je inspireren! Je vindt ons in hartje Utrecht, namelijk aan zakkendragerssteeg nummer 8. Bestel je online? Kies bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken je bestelling in met vrolijk, speels inpakpapier!

We ♥ moeder aarde

Wij als Little Wannahaves vinden het belangrijk om goed te zorgen voor de planeet waarop we leven. Daarom werken wij met merken die hun best doen om zo duurzaam mogelijke producten te produceren, zo ook Plan Toys. Het speelgoed van Plantoys is van hoge kwaliteit, waardoor de producten lekker lang meegaan. Het zaagsel dat overblijft na het maken van een product, hergebruikt Plantoys als ‘PlanWood’, om zo hun afval te beperken. Veel van het hout dat PlanToys gebruikt om speelgoed te produceren, is 100% gerecycled hout.

Product toegevoegd aan verlanglijst