Knoeischorten


Praktisch en leuk!

Ben jij op zoek naar een praktisch cadeau dat een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als ouders tovert? Zoek dan niet langer! Met een knoeischort van Little Wannahaves ben je verzekerd van een cadeau waar zowel ouders als kinderen blij mee zijn door de fijne kleuren en toffe prints. Kijk eens rond in onze webshop en laat je inspireren! Bestel je online? Kies dan bij het afrekenen voor ‘gift’ en wij pakken het cadeau met liefde voor je in!

3, 2, 1… GO!

Eten is voor kinderen een groot feest. Door alle nieuwe kleuren, geuren, smaken en structuren is het eten van een maaltijd een hele ontdekkingstocht voor kinderen. Dat is allemaal leuk en aardig, maar omdat eten voor kinderen een groot feest is, kan dat zorgen voor een hoop geknoei. Vlekken in dat ene net nieuwe shirtje, vingers die onder de saus zitten… Voorkom dat je kind helemaal onder eten komt te zitten met een knoeischort van Little Wannahaves.

Ontdek je innerlijke Rembrandt

Ook voor de crea bea’s onder ons is een knoeischort een ware uitkomst. Schilderen, kleien, lijmen en bakken kan voor een hoop geklieder zorgen. Dat is niet erg, tenslotte hoort dat bij het ontdekken van verschillende materialen, maar het opruimwerk kan vervelend zijn. Zorg ervoor dat de favoriete kleding van je kind beschermd wordt tegen een wervelwind aan plakkaatverf, aquarel en lijm. Zo kunnen zowel jijzelf als je kind zorgeloos genieten van een creatieve ontdekkingstocht.

Voor ieder wat wils

Of je nu op zoek bent naar een knoeischort voor stoere kinderen of een kliederschort voor echte fashion tigers: bij Little Wannahaves is er ieder wat wils! Doordat wij werken met merken die geïnspireerd zijn op het fijne Scandinavische leven, hebben veel van de knoeischorten die wij verkopen natuurlijke, rustige kleuren. Door toffe prints krijgen de knoei schorten een speelse look. Ook zijn veel van de knoeischorten die wij verkopen, gemaakt van gerecyclede en duurzame materialen. Daardoor gaan de knoeischorten lekker lang mee. Dat is niet alleen fijn voor de planeet, maar ook voor je portemonnee. Win-win dus!

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst