Nailmatic Kids


Het bekende Franse merk Nailmatic heeft nu nagellak ontwikkeld speciaal voor kids. De nagellak is zonder schadelijke stoffen en parfum en is afwasbaar met water en zeep. De verpakking is ook nog eens erg leuk en kan ingekleurd worden. Verder heeft Nailmatic ook verschillende bruisballen voor plezier in bad.

 

Nailmatic

Kinderen willen graag de volwassenen imiteren, vooral als het om mode gaat, daarom heeft Nailmatic de ideale oplossing gevonden. Met de nagellak voor kids en bruisballen voor in bad kunnen kids helemaal losgaan. De kleuren van Nailmatic zijn hip, de doosjes zijn cool en de nagellak is nog eens op waterbasis. De nagellak van Nailmatic is makkelijk aan te brengen, je moet hem schudden om de superkrachten te activeren, 1 of 2 lagen aanbrengen en je handen schudden om hem te drogen. Om de nagellak eraf te halen heb je alleen warm water en zeep nodig, of stop ze meteen in bad! De nagellak is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

 

Nailmatic kids

De nagellak van Nailmatic heeft alleen goedgekeurde pigmenten (geen nanodeeltjes). En de nagellak is net zo mooi van buiten al vanbinnen, Nailmatic kids is speciaal voor Kids bedacht: elk flesje heeft zijn eigen personage. De verpakking, ook gemaakt in Frankrijk, is gemaakt door OMY Design & Play, een grafische studio die gespecialiseerd is in het ontwerpen van vrolijke kleurplaten en die dus ook echt in te kleuren is! Ook kan je kleintje zijn of haar eigen nagellak fabriek beginnen. Zo kunnen de kinderen vanaf 7 jaar en ouder hun eigen nagellak maken.

 

Nailmatic bruisballen

Nailmatic maakt in bad gaan ook een groot feest inclusief schuimparty! Soms is het een kunst om je kind in bad te stoppen, maar met de bruisballen wordt je kind vermaakt met kleuren en bubbels, terwijl het zijn of haar kwetsbare huid verwent. De bruisballen maken geen vlekken op het bad of op de huid, zijn veganistisch, conserveermiddelvrij en dierenproefvrij. Ze kunnen nu hun eigen bruisballen maken met de badbom maker.

Filteren op
Merk
Prijs
Leeftijd
Inhoud
Filter
Product toegevoegd aan verlanglijst